2777
2789

@parvaneh123    شیما جون باورت میشه خوابتو دیدم😐💔  کلن خواب سلاطین دالتونز و دیدم

@ماه_تابانم  خواب دیدم این خانوم خانوما(مهدیه)داره لیست کلاسی مدرسه رو درست میکنه اسم همتونو گفت 😐💔 حتی شیما اسم تورو دوبار گفت 😐😂 گفت شیما یک شیما دو🤣🤣🤣

من هی می‌پرسیدم مگه یه شیما نداشتیم🤣 هیچی نمی‌گفت 😂🤦

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
 @parvaneh123       شیما جون باورت میشه خوابتو دیدم😐💔  کلن خواب سلاطی ...

احتمال میخاستم بگم شیما 1 شیما 2 شیما دسته ب دسته شیما یک جا نشسته حالا بیایییین وسط😂😂💔

@parvaneh123  

هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تو که دیروز بهم گفتی😕 خب الان کجا باید برم😂😂😂

عه؟ چرا حس کردم ۳ روز گذشته =))))

نمیدونم من که امروز نیستم جایی نهایتا بتونم اگه جایی اد شدم ج بدم. یکم درگیر کارامم امروز

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
۳ روز گذشته ازش 😃✋

اینبار تگم کنین اگه بودم که میام اگه نه هم که هیچ😕

اخه دخملم بهونه‌گیره وقت نمیکنم زیاد بیوم ولی میام

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
عه؟ چرا حس کردم ۳ روز گذشته =)))) نمیدونم من که امروز نیستم جایی نهایتا بتونم اگه جایی اد شدم ج بدم ...

چند سالته درس داری؟

ولی خدایی دلم تنگت شده بود 😃

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
اینبار تگم کنین اگه بودم که میام اگه نه هم که هیچ😕 اخه دخملم بهونه‌گیره وقت نمیکنم زیاد بیوم ولی م ...

فدای سرت بابا بچه ها هم یه وقتایی اتفاقی پیش میاد مثل اون شب همه باشن. درگیر کار و زندگیشونن

چند سالته درس داری؟ ولی خدایی دلم تنگت شده بود 😃

۲۶_۷ سالمه

اگه کلاس خیاطی و  کلاس ویولن+کلاسای تئوری موسیقی و تاریخچه و فرهنگ موسیقی و موسیقی شناسی و سبک شناسی بخاطر این که تو دانشگاه نیست درس حساب نمیشه من بعد از لیسانس گرافیک دیگه ادامه ندادم به درس که برم دنبال علافی =))))

۲۶_۷ سالمه اگه کلاس خیاطی و  کلاس ویولن+کلاسای تئوری موسیقی و تاریخچه و فرهنگ موسیقی و موسیقی ...

وااای فافا یچی بگم خندم نکنیااااا 

هیچی نگرفتم چی گفتی 😕🤐

وااای فافا یچی بگم خندم نکنیااااا  هیچی نگرفتم چی گفتی 😕🤐

گفتم اگه اون چند خط کلاسایی که میرم، بخاطر این که تو دانشگاه نیست ،جزو درس حساب نمیکنیشون پس من درس نمیخونم

احتمال میخاستم بگم شیما 1 شیما 2 شیما دسته ب دسته شیما یک جا نشسته حالا بیایییین وسط😂😂💔 @parvan ...

شاید🤣🤣🤣

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  

@fafa_mavi     چرا نی نی یار رو ما زوم کرده؟💔

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭