2777
2789

@parvaneh123    شیما جون باورت میشه خوابتو دیدم😐💔  کلن خواب سلاطین دالتونز و دیدم

@ماه_تابانم  خواب دیدم این خانوم خانوما(مهدیه)داره لیست کلاسی مدرسه رو درست میکنه اسم همتونو گفت 😐💔 حتی شیما اسم تورو دوبار گفت 😐😂 گفت شیما یک شیما دو🤣🤣🤣

من هی می‌پرسیدم مگه یه شیما نداشتیم🤣 هیچی نمی‌گفت 😂🤦

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
 @parvaneh123       شیما جون باورت میشه خوابتو دیدم😐💔  کلن خواب سلاطی ...

احتمال میخاستم بگم شیما 1 شیما 2 شیما دسته ب دسته شیما یک جا نشسته حالا بیایییین وسط😂😂💔

@parvaneh123  

هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو که دیروز بهم گفتی😕 خب الان کجا باید برم😂😂😂

عه؟ چرا حس کردم ۳ روز گذشته =))))

نمیدونم من که امروز نیستم جایی نهایتا بتونم اگه جایی اد شدم ج بدم. یکم درگیر کارامم امروز

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
۳ روز گذشته ازش 😃✋

اینبار تگم کنین اگه بودم که میام اگه نه هم که هیچ😕

اخه دخملم بهونه‌گیره وقت نمیکنم زیاد بیوم ولی میام

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
عه؟ چرا حس کردم ۳ روز گذشته =)))) نمیدونم من که امروز نیستم جایی نهایتا بتونم اگه جایی اد شدم ج بدم ...

چند سالته درس داری؟

ولی خدایی دلم تنگت شده بود 😃

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
اینبار تگم کنین اگه بودم که میام اگه نه هم که هیچ😕 اخه دخملم بهونه‌گیره وقت نمیکنم زیاد بیوم ولی م ...

فدای سرت بابا بچه ها هم یه وقتایی اتفاقی پیش میاد مثل اون شب همه باشن. درگیر کار و زندگیشونن

چند سالته درس داری؟ ولی خدایی دلم تنگت شده بود 😃

۲۶_۷ سالمه

اگه کلاس خیاطی و  کلاس ویولن+کلاسای تئوری موسیقی و تاریخچه و فرهنگ موسیقی و موسیقی شناسی و سبک شناسی بخاطر این که تو دانشگاه نیست درس حساب نمیشه من بعد از لیسانس گرافیک دیگه ادامه ندادم به درس که برم دنبال علافی =))))

۲۶_۷ سالمه اگه کلاس خیاطی و  کلاس ویولن+کلاسای تئوری موسیقی و تاریخچه و فرهنگ موسیقی و موسیقی ...

وااای فافا یچی بگم خندم نکنیااااا 

هیچی نگرفتم چی گفتی 😕🤐

وااای فافا یچی بگم خندم نکنیااااا  هیچی نگرفتم چی گفتی 😕🤐

گفتم اگه اون چند خط کلاسایی که میرم، بخاطر این که تو دانشگاه نیست ،جزو درس حساب نمیکنیشون پس من درس نمیخونم

احتمال میخاستم بگم شیما 1 شیما 2 شیما دسته ب دسته شیما یک جا نشسته حالا بیایییین وسط😂😂💔 @parvan ...

شاید🤣🤣🤣

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  

@fafa_mavi     چرا نی نی یار رو ما زوم کرده؟💔

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭