fafa_mavi مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 عنوان دالتونز😎😈🤘👋🤚🖐✋🖖👌🤌🤏✌🤞🤙👈👉👆🖕👇☝👍👎✊👊🤛🤜👏🙌👐🤲🤝🙏✍💅🤳💪🦾🦿🦵🦶👂🦻👃🧠🫀🫁🦷🦴👀 | مشاهده متن کامل بحث + 36778 بازدید | 9447 پست هآی گایز @گیتارتونم @خاکبرسر @دوستارگربه @parvaneh123 نمیدونم چرا احساس کردم باید تو دسته بندی زایمان بذارمش🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣ኧየጨከየጰከደጰገየጰከየጰጀየጨአነዘጀነዘጸጀጸጀየደገጸደܟܗܬܕܟܗܳܥܗܳܟܗܳܟܓܣܟܗܙܢܒܵܡܫܠܦܥ̇ܪܝܚܗܕܛܙܵ همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐 1400/08/10 | 01:55 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanin۱۳۷۶ عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4951 ادم هایی که اینطوری میکنن یه حرفایی میزنن و به یه ورت بگیر اینار @خاکبرسر نازی تقصیر منه ... نه آجی من کلا به یادشم حالا یه وقتایی دیوونه میشم بدتر میشم حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
شاهمممم عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 906 دقیقا چیزی ک برای من پیش اومد. فاطی تو چ اتفاقی برات افتاده بگو ببینم کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 نازنین گلم پس خاکبر سر برا کی داستانش گفت از بس امروز درگیر بودم مغزم دیگه جواب نمیده اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
meh_rak عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 5301 کوفت بابا من امروز قبل ناهار خوندم من اغلب قبل ناهار میخونم حالا شد بعده ناهار دیر شد دی ... باورت میشه من گاهی اوقات ۱۷ رکعت نماز و یه جا میخونم😐 چرا چون یا خواب میمونم یا یادم میره😐 وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده
شاهمممم عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 906 نه آجی من کلا به یادشم حالا یه وقتایی دیوونه میشم بدتر میشم خب این دیوونه شدنت به خاطر منه نع😞 ببخشید ✌🏻🙂❤️ کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 هروقت خاستی پیام بده باشع چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 نازنین فراموشی گرفتن ارزومه ولی نمیشه بسه حق نداری گریه کنی فهمیدی آرزومه نباشهبزار وقتی موفق شدی و بالا ها رسیدی بتونی یه نگاه ب پشت سرت بندازی ببینی کجاها چیزارو پشت سر گذاشتی وبی جت نزدیبتونی از دردایی که کشیدی لذت ببری و ب خودت افتخار کنی همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 سلام خوبی خوش آمدی عزیزم 💙💚💙💚💙💚 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 پس خاکبر سر برا کی داستانش گفت از بس امروز درگیر بودم مغزم دیگه جواب نمیده واسه نازنین نمیبیتی از حرفاش ناامیدی میباره گفتم خودشو جمع و جور کنه چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
nazanin۱۳۷۶ عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4951 خب این دیوونه شدنت به خاطر منه نع😞 ببخشید ✌🏻🙂❤️ نه فدات شم امروز و شاید تو یادآوری کردی ب مرگ خودم داشتم بهش فکر میکردم همزمان تو اکیپ هم بودم باعث شد بدتر بشه حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 مرسی😘😘❤️ سلام گل خو اومدی چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
meh_rak عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 5301 چنتا؟😑💔 ۱۸ چرخ😲 اره😂 @دختربلندپرواز۲ ننجون خودت بیا بگو من چندتا عمه دارم 😂 وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده