2777
2789
باورت میشه من گاهی اوقات ۱۷ رکعت نماز و یه جا میخونم😐 چرا چون یا خواب میمونم  یا یادم میره😐

بابا من کثیر و الشکم قبلا که صدامو ضبط میکردم ولی الان دیگه نه ولی میبینی دارم میخونم یه دیقه قطع میکنم میگم اون کلمه رو درست گفتم یا نماز صبحو دوسه بار میخونم صد دیقه هم دسشویی میمونم دستانم میشورم الان دستامو بیای ببین خشکی دارن 

بده  بد 

کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:
ویه خبر خوب دارم اینکه الان با خوانوادم اشتی کردم و مدیون فاطمه ام دورت بگردم فاطمه بجه ها با حرفاش ...

حالا این تیکشو نیاز نبود بگی😒🙄👀

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرزومه نباشه بزار وقتی موفق شدی و بالا ها رسیدی بتونی یه نگاه ب پشت سرت بندازی ببینی کجاها چیزارو پ ...

فاطمه عاشقتم هر لحظه حرفات دلمو روشن میکنه

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
 نه فدات شم امروز و شاید تو یادآوری کردی ب مرگ خودم داشتم بهش فکر میکردم همزمان تو اکیپ هم بودم ...

قسم مرگتو نخور دِهَ 

ببخشید بازم 😞 ای چی بگم 😞

کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:
بابا من کثیر و الشکم قبلا که صدامو ضبط میکردم ولی الان دیگه نه ولی میبینی دارم میخونم یه دیقه قطع می ...

مارال یعنی چی اینکارات بیشتر گناه میکنی تو داری نعوذ بالله ب بخشندگی خدا شک نیکتی

حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
خا😐 انگار چ کار شاخی کردن دوبار تگ کردن😑 تا ساعت ۳ که درگیر درسا بودم ، از ۳ تا ۷-۸ درگیر سایت از ...

ازمون دادی گل منگول جونن😍 سخت بود یا راهت

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
سلام خوبی

@پاستیللل۲۲ساابق این دوستمون هم به جمع دوستان اضافه شد فدات شمممممممم 😘😘😘😘💚💙💚💙💚💜💕💞💋🥰🥳🥳🥳🥳🥳

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
مارال یعنی چی اینکارات بیشتر گناه میکنی تو داری نعوذ بالله ب بخشندگی خدا شک نیکتی

نازنین منم گاهی اوقات اینحوری میشم به بخشندگی خدا هم شکی نداره الان همین چند ساعت پیش داشتم نماز میخوندم نمی‌دونم چهار رکعت خوندم یا سه رکعت😞

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده