2777
2789
فاطمه من بدرد نخور نیستم ولی دید جامعه به فردی مثله من اینه من باورش ندارم ولی جامعه و مردمش میگن

گوه میخورن مطمئنم باش هرکس مسخره کنه خدا بدترشو سرش میاره 

اجی امروز انقد گریه کردم خدا می‌دونه هنوز سرم درد می‌کنه بعضی وقتا یاد خاطراتمون میوفتم قلبم تیر می‌کشه دودستی میگیرم قلبمو

حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
عصبی نشو فاطی من باهاش کنار اومدم ولی خب حقیقت تلخه خواهری من بدرد کسی نمیخورم حق ازدواج عشق ندارم م ...

کوفت درسته که یه مشکل برات پیش اومده و همه انگشت به سمته دختره ولی ایشاالله یکی وارد زندگیت میشه که تورو واسه خودت بخواد نه مشکلی که برات پیش اومده نه به خاطر اینکه بکارتتو داری یا نه 🕊️❤️😃 آمین

کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گوه میخورن مطمئنم باش هرکس مسخره کنه خدا بدترشو سرش میاره  اجی امروز انقد گریه کردم خدا می‌دون ...

نازنین فراموشی گرفتن ارزومه ولی نمیشه

بسه حق نداری گریه کنی فهمیدی 

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
خدانکنه عزیز ولی روز عروسیش روز مرگ منه

نازنین اسمت چی بود 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
گوه میخورن مطمئنم باش هرکس مسخره کنه خدا بدترشو سرش میاره  اجی امروز انقد گریه کردم خدا می‌دون ...

ادم هایی که اینطوری میکنن یه حرفایی میزنن و به یه ورت بگیر اینار @خاکبرسر

نازی تقصیر منه نع 😞 ببخشید ناراحتت کردم یادش افتادی 😢

کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:

ویه خبر خوب دارم اینکه الان با خوانوادم اشتی کردم و مدیون فاطمه ام دورت بگردم فاطمه بجه ها با حرفاش مصمم کرد رفتم با خوانوادم اشتی کردم دورت بگردم من فاطمه

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
نازنین فراموشی گرفتن ارزومه ولی نمیشه بسه حق نداری گریه کنی فهمیدی 

بچه های اکیپ همشون میدونن داستانمو ما همسن بودیم ما آرزو داشتیم همشو خانواده هامون خراب کردن ما باهم می‌خواستیم بریم کلاس گیتار ولی بعد خراب شدن رابطمون نه اون دست ب گیتار زد نه من 🥺

حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
کوفت درسته که یه مشکل برات پیش اومده و همه انگشت به سمته دختره ولی ایشاالله یکی وارد زندگیت میشه که ...

دقیقا چیزی ک برای من پیش اومد.

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐