2777
2789
نظرت چیه من کل زندگیمو بریزم رو؟؟؟؟ هم دل تو یکم گرم بشه و راحت تر بتونی رو پات وایسی هم نازنین و ه ...

بحث بد و بدتر نیست فاطمه خواستم به خودش بیاد من با تموم این اتفاقا الان خوشبختم خانم خانما شنا اقا علی رو دارین که من ندارم

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان داری سوال میپرسی عزیزم یا بهم میگی؟😂🖐🏻

وای خودتی 🤦🤦🤦🤦

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
نه اون فقط عشقشو از دست داده نه نجابتشو😔😭😭😭

باید راجب این باهات تنهایی‌ مفصل حرف بزنم که این فیریکتو بذاری کنار.

مردشور اون نجابتی رو ببرن که کاملا نا خواسته و با تجاوز بخاد از بین بره.

یکم منطقی باش دختر انقد خودتو اذیت نکن 

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
باید راجب این باهات تنهایی‌ مفصل حرف بزنم که این فیریکتو بذاری کنار. مردشور اون نجابتی رو ببرن که ک ...

عصبی نشو فاطی من باهاش کنار اومدم ولی خب حقیقت تلخه خواهری من بدرد کسی نمیخورم حق ازدواج عشق ندارم محکومم  به تنهایی

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
بچه ها اینایی که براتون مینویسم زندگیه خودمه فقط بخواطر نازنین میگم که خودشو جمع و جور کنه میدونین ...

الهی بمیرم برات 😭 خدا لعنتش کنه کثافت و 

اجی ولی مارو بزور از هم جدا کردن اون اومد بین همه تو عقدم گریه کرد😭

حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
عصبی نشو فاطی من باهاش کنار اومدم ولی خب حقیقت تلخه خواهری من بدرد کسی نمیخورم حق ازدواج عشق ندارم م ...

یعنی نجابت در حدی بود که از دختر بودن خارج شدی 🤔

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
بچه ها اینایی که براتون مینویسم زندگیه خودمه فقط بخواطر نازنین میگم که خودشو جمع و جور کنه میدونین ...

عزیزدلممممم خیلی ناراحت شدم به خدا راست میگم اشکنم اومد بمیرم من برات قربون اون دل مهربونت بشم من خوشگلم مهربونم عزیزدلم جانم ناراحت نباش حالا که تموم شده توهم که سپردیش به خدا انشاالله همون خدا جوابشو بده تو حرمت نگه داشتی من که نزاشتم هرچی از دهنم دربیاد بهش میگم آفرين که مستقل شدی واقعا آفرین 

الان اومدی ؟ بهتری ؟ چی شد اونجوری شدی ؟ 

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
بحث بد و بدتر نیست فاطمه خواستم به خودش بیاد من با تموم این اتفاقا الان خوشبختم خانم خانما شنا اقا ع ...

کلی تایپ کردم که جوابتو بدم ولی توی یه چیز ترجیح میدم خلاصه کنم.

حق با شماست

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐