2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عمه جون نمیدونی که من ۱۲۴۵۶۷۸۹۰۷۵۴۳۲ تا عمه دارم  شما عمه شماره دویی😂😂 اون عمه بزرگه خدابیام ...

چنتا؟😑💔

۱۸ چرخ😲

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
بچه ها اینایی که براتون مینویسم زندگیه خودمه فقط بخواطر نازنین میگم که خودشو جمع و جور کنه میدونین ...

چه عجیب واقعا چه سخته نازنین هم عین تو شده الان 🥺😭

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
نه اون فقط عشقشو از دست داده نه نجابتشو😔😭😭😭

آره واقعا از تو بدتره که پسره وحید تو اون حالت این رفتار رو باهات داشته برات آرزو مندم بهترین ها و شیک ترین ها برات اتفاق بیفته 🥺💙💚

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه