2777
2789
آره واقعا از تو بدتره که پسره وحید تو اون حالت این رفتار رو باهات داشته برات آرزو مندم بهترین ها و ش ...

مرسی مینا جانم 🌷میشه ریحانگلی۲۰ و تگ کنی ماله من نمیشه

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

😏😏😏 از خداتم باشه تگت کردیم. نکرده بودیم اینجا رو به اتیش می کشیدی😐😂 چرا نبودی بلاا😕

خا😐 انگار چ کار شاخی کردن دوبار تگ کردن😑

تا ساعت ۳ که درگیر درسا بودم ، از ۳ تا ۷-۸ درگیر سایت ازمون ورودی، لابه‌لاشم یکم سر زدم بهتون بی‌معرفت نیسدم😐😐😐 @ماه_تابانم  

از من تا خدا راهی نیست...فاصله ایست به درازای من تا من …و در این هیاهوِی غریب...من ، این من را نمیابم!
به همشهری  تو قهدرجونی من خوده اصفهانم ولی هم استانی هستیم دیگه✌🏻😂❤️

بله هستیم منم غلیظ صحبت میکردم باهاشون گیر کردن دمشون گذاشتن رو کولشون رفتن 🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
زر نزن من باید طلبکار باشم ن تو

نچ نچ نچ نگا چقدم رو دارن گردن نمی‌گیرن که😑💔 لامصب رو نیس دارین سنگ پا قزوینه😐💔

از من تا خدا راهی نیست...فاصله ایست به درازای من تا من …و در این هیاهوِی غریب...من ، این من را نمیابم!
مرسی مینا جانم 🌷میشه ریحانگلی۲۰ و تگ کنی ماله من نمیشه

تگ کردم

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
آره این طوری میکفتن که ما بیفتیم به جونشون و بعدشم گزارش بزنند بدونه اصل دادن و معرفی کردن خودشون 🤣

خوب جمش کردین دمتون گرم

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐