2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اینایی که براتون مینویسم زندگیه خودمه فقط بخواطر نازنین میگم که خودشو جمع و جور کنه میدونین ...

قربونت برم 

خدا پیشه هممونه نگامون میکنه حتی  اگه ساکت باشه و با خودت بگی چرا خدا کمکم نمیکنه ولی حواسش بهمون هست هیچ بنده ای نیست که خدا حرفاشو نشنوه و نگاش نکنه 

باید  پاشیم رو پامون وایسیم اونم تو راه رفتن همراهیمون میکنه دیدی تو پاشدی کارات همینطوری پیش می‌رفت  باید پاشیم حتی اگه صد بارم زمین خوردیم اون لحظه خدا میگه دمت گرم  ببین تو لایقشی آفرین که تسلیم نشدی و پا شدی حتی وقتی که دیدی که من ساکتم بیا بزنیم تو کارش آتیش کن بریم 

خدا کمکت کرد درسته؟ ایشاالله توی راه زندگیت  راهای بسته رو برات باز کنه زندگیت پر معجزه و  پر از اتفاقات جینگیل بینگیل و خوشمل بشه همیشه شاد باشی عاشق شی و تشکیل خانواده بدی نا امید نشو ایشاالله با  خنده از خوشبختیت میای برامون حرف میزنی  قربونت گلم🕊️❤️ بعدشم منو داری خوش باش اینار 

بیا  وسط ناری ناری ناریییییی👯‍♀️❤️

کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:
نازنین دیگه کیه ؟ اون چشه؟ 

اشتباه گفتم شیما بود کاربری پروانه

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
عزیزدلممممم خیلی ناراحت شدم به خدا راست میگم اشکنم اومد بمیرم من برات قربون اون دل مهربونت بشم من خو ...

الان خوبم یعنی عالیم من خدامو دارم خدامو

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
اره دکترمم رفتم تاییدش کرده

ای وای اشکم درآمد 😭😭😭😭

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
عصبی نشو فاطی من باهاش کنار اومدم ولی خب حقیقت تلخه خواهری من بدرد کسی نمیخورم حق ازدواج عشق ندارم م ...

میشه ۶ تا دلیل منطقی و قانع کننده بیاری که چرا به درد کسی نمیخوری؟

و برام توضیح بدی کی گفته که ما باید به دردِ کسی بخوریم اصلا!!!!

مگه دارویی چیزی هستی!

نمیفهمم چی میگی!

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
الهی بمیرم برات 😭 خدا لعنتش کنه کثافت و  اجی ولی مارو بزور از هم جدا کردن اون اومد بین همه تو ...

نازنین خودتو جمع کن من بابام قهر کرد داداشم قهر کرد بهم تعرض شد  حالم بو بود خیلیم بد بود ولی کم نیاوردم ثابت کردم به دنیای لعنتی که من با ارزشتر از این حرفام

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜