2777
2789
۱۲ به بعد میگم که ههممون تو جاهامون باشیم

باشه اگه نبودم بعد میخونم خب 🖤🙂 علاوه بر خدا   بدون منو داری هر وقت خواستی بیای با یکی حرف بزنی پناه بیاری به یکی بیا پیش خودم

کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:
خوش باشید همیشه و جمعتون جمع😅❤

اگه استارتر بیاد همون فاطی کماندومون دیگه فقط خوش میگذره شبا ساعت یازده به بعد همه هستیم فقط میگیم و میخندیم 🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میگم همشو الان یکم حالم بده شب بیا بگم برات نازنین اما بعد از اینکه شنیدی بهم قول میدی خودتو جمع کنی ...

باشه آجی پی وی میگی یا همینجا 

حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
تو نمیدونی مهدیه می‌دونه کامل  پسرخالمه یه زمانی قرار بود ما باهم ازدواج کنیم حالا باید ...

دخترررر من جلو چشمم دیدم عروسیشو بچش تو راهه با اینکه بهم مجاوز کرد به هیچکس نگفتم نخواستم اسیب ببینه نازنین من روزی نیست که نبینمش با زنه حاملش ولی میبینی حالم خوبه چون خدارو دارم

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
میام منم 😁😁

درخواست دوستیم بزن که تگت کنم اگه نیامدی و تازه یکی دوستان میخاد داستان زندگیش بگه خیلی جذاب و تاثیر گذاره 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
دخترررر من جلو چشمم دیدم عروسیشو بچش تو راهه با اینکه بهم مجاوز کرد به هیچکس نگفتم نخواستم اسیب ببین ...

اجی باهم کامل شب صحبت میکنیم انقد سرم درد می‌کنه دیگه توان ندارم 

حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد

@morabivarzeshi دوستان ایشون هم به جمع دوستان اضافه شد 💙💚💋😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘