fafa_mavi مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 عنوان دالتونز😎😈🤘👋🤚🖐✋🖖👌🤌🤏✌🤞🤙👈👉👆🖕👇☝👍👎✊👊🤛🤜👏🙌👐🤲🤝🙏✍💅🤳💪🦾🦿🦵🦶👂🦻👃🧠🫀🫁🦷🦴👀 | مشاهده متن کامل بحث + 36867 بازدید | 9447 پست هآی گایز @گیتارتونم @خاکبرسر @دوستارگربه @parvaneh123 نمیدونم چرا احساس کردم باید تو دسته بندی زایمان بذارمش🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣ኧየጨከየጰከደጰገየጰከየጰጀየጨአነዘጀነዘጸጀጸጀየደገጸደܟܗܬܕܟܗܳܥܗܳܟܗܳܟܓܣܟܗܙܢܒܵܡܫܠܦܥ̇ܪܝܚܗܕܛܙܵ همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐 1400/08/10 | 01:55 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanin۱۳۷۶ عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4951 تو رو به جونم قسم به خاطر من خودتو ناراحت نکن سعی کن بهش فک نکنی بخند خب🙂🖤 خب بگین ببینم برو بچ چ ... تو رو به مرگ من گریه نکن 😭😭😭😭 منم 8 آبان تولدم بود همه تبریک گفتن به جز همونی ک میخواستم تبریکشو حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 گذشته شون به تلخی گذشته من هست؟؟؟؟؟مهدیه چقدر ماها شبیه همیم هممون درد کشیده ایم چی شده برا من توضیح بدید 🤔 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
شاهمممم عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 906 تولد عشقته ؟؟؟ الهی بگردم 😭😭😭😭😭😭😭😭 نازی من روز تولدش براش نامه مینوشتم نگه میداشتم نامه رو نماز میخوندم ولی امسال نه نمازی براش میخونم نه نامه ای مینویسم نازی من..میدونی شده تاحالا بخوای پناه بیاری به یکی؟ بخوای یکیو بغل کنی؟ مثلا خدارو؟ یا... قربونت شم ول کن بخندیم بگو ببینمچی کارا میکنی ماها باید صبحا بیدا شیم واسه این مدارس تو میگیری راحت میخوابی نع 😂 کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 مهدیه بقران کسی درک نمیکنه چرا شاید من درکت کنم ولی به زبون نیارم نازنین من بهم تعرض شد روحم جسمم وجودم از بین رفت اما ببین دارم زندگی میکنم هنوز نفس میکشم خدارو داریم ماها خواهری چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
شاهمممم عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 906 هیچی..کاری میکنن حال همه بد شه ک هیچ..علاوه بر همشون گند زده بشه ب عصاب من ببخشید دیگه چیزی نمیگم کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:
nazanin۱۳۷۶ عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4951 نازی من روز تولدش براش نامه مینوشتم نگه میداشتم نامه رو نماز میخوندم ولی امسال نه نمازی براش میخون ... مارال من برم نمیتونم باشم حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7648 گذشته شون به تلخی گذشته من هست؟؟؟؟؟مهدیه چقدر ماها شبیه همیم هممون درد کشیده ایم هممون گذشتمون تلخه هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7648 مهدیه بقران کسی درک نمیکنه منم ک ادم نیسم... هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
شاهمممم عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 906 مارال من برم نمیتونم باشم نازنینم نرو خب بگو ببینم چ خبرا چه ها میکنی راستی امروز میرم یه گوشی میگرم بعد با اون میام تو نینی سایت با یه اکانت جدید😃 کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 سلام خانوما حالتون خوبه @ دختر_زیبا_خاص_۳۸ سلام عزیزم خوش آمدی ❤️💙💜💚💋 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
nazanin۱۳۷۶ عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4951 منم ک ادم نیسم... تو که همه مشکلمو میدونی حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 هممون گذشتمون تلخه مطمنم تلخ تر از من نیست مهدیه ولی ما خدارو داریم فقط خدا این بعنی باید زتدگی کنیم چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
شاهمممم عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 906 چرا شاید من درکت کنم ولی به زبون نیارم نازنین من بهم تعرض شد روحم جسمم وجودم از بین رفت اما ببین دار ... بمیرم برات 🙂 چی بگم خواستی حرفی بزنی من هسم🖤🙂❤️ کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:
nazanin۱۳۷۶ عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4951 نازنینم نرو خب بگو ببینم چ خبرا چه ها میکنی راستی امروز میرم یه گوشی میگرم بعد با اون میام ت ... سلامتی عزیزم چرا اکانتتو عوض میکنی حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد