2777
2789
تو رو به جونم قسم به خاطر من خودتو ناراحت نکن سعی کن بهش فک نکنی بخند خب🙂🖤 خب بگین ببینم برو بچ چ ...

تو رو به مرگ من گریه نکن 😭😭😭😭 

منم 8 آبان تولدم بود همه تبریک گفتن به جز همونی ک میخواستم تبریکشو

حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
گذشته شون به تلخی گذشته من هست؟؟؟؟؟مهدیه چقدر ماها شبیه همیم هممون درد کشیده ایم

چی شده برا من توضیح بدید 🤔

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولد عشقته ؟؟؟  الهی بگردم 😭😭😭😭😭😭😭😭

نازی من روز تولدش براش نامه می‌نوشتم نگه می‌داشتم نامه رو نماز میخوندم ولی امسال نه نمازی براش میخونم نه نامه ای مینویسم 

نازی من..

میدونی شده تاحالا بخوای پناه بیاری به یکی؟ بخوای یکیو بغل کنی؟ مثلا خدارو؟ یا...

قربونت شم ول کن بخندیم 

بگو ببینمچی کارا میکنی ماها باید صبحا بیدا شیم واسه این مدارس تو میگیری راحت میخوابی نع 😂

کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:
مهدیه بقران کسی درک نمیکنه

چرا شاید من درکت کنم ولی به زبون نیارم نازنین من بهم تعرض شد روحم جسمم وجودم از بین رفت اما ببین دارم زندگی میکنم هنوز نفس میکشم خدارو داریم ماها خواهری

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
نازی من روز تولدش براش نامه می‌نوشتم نگه می‌داشتم نامه رو نماز میخوندم ولی امسال نه نمازی براش میخون ...

مارال من برم نمیتونم باشم 

مارال من برم نمیتونم باشم 

نازنینم نرو خب 

بگو ببینم چ خبرا چه ها میکنی راستی امروز میرم یه گوشی میگرم بعد با اون میام تو نینی سایت با یه اکانت جدید😃 

سلام خانوما حالتون خوبه  @ دختر_زیبا_خاص_۳۸

سلام عزیزم خوش آمدی ❤️💙💜💚💋

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
چرا شاید من درکت کنم ولی به زبون نیارم نازنین من بهم تعرض شد روحم جسمم وجودم از بین رفت اما ببین دار ...

بمیرم برات 🙂 چی بگم خواستی حرفی بزنی من هسم🖤🙂❤️

نازنینم نرو خب  بگو ببینم چ خبرا چه ها میکنی راستی امروز میرم یه گوشی میگرم بعد با اون میام ت ...

سلامتی عزیزم 

چرا اکانتتو عوض میکنی