من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
قهوه ای روشن..بهم میگن افتاب پرست.. حرصم درمیاد عصبی بشم میشه مشکیه مشکیه معمولیش قهوه ای روشنه یا ...
چه جالب شد😉عصبی نشو فقط😅
دارممتلاشیمیشومواینیکداستاننیست💔🥀وجزکلمهچیزدیگریندارم😞 ،خستهازصبوریبیشازحد؛؛؛خستهازایستادگی بالاترازتوان!وخسته از جنگیدن بیپایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
😞هر وخ تو سایت دعوام میشه عصبی میشم مامانم میگ چ مرگته باز میگم هیچی با فابم دوام شده😂
جووووووون انقد معلومه😍مخاطب خاص من🌹💋
دارممتلاشیمیشومواینیکداستاننیست💔🥀وجزکلمهچیزدیگریندارم😞 ،خستهازصبوریبیشازحد؛؛؛خستهازایستادگی بالاترازتوان!وخسته از جنگیدن بیپایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
من ادم خودمم😐👀😂 واقعا درک نمیکنم با چ عقل سلیمی ب این پسرا اعتماد میکنن.. @تـوت_فـرنــگــے &n ...
اهههه خیلی بده یه بار داشتم با یکی بازی میکردم خیلی بیشعور بود گفت عروس ننم میشی منم در جا زدم بلاکش کردم😂 اون بیشعوریش هم به خاطر حرف ها مثبت ۱۸ اش بود😂
هی مهدیه جونم گذشته دیگه گذشته نمیشه که درستش کرد😔
وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده