2777
2789
چون روی خوش نشون نمیدادم کسب جرعت نداش واسم داستان ببافه چون اصیلم بودیم همیشه ام تو ظاهر اول تخس ...

خب منم همینم بابا حالا توام انگار من نه اصیلم 😂

والا اینجا مجازیه بالخره درخواست میرون ادم یا رد میکنه یا قبول میکنه دیگه دعوا که ندارم باهاشون الانم تموم شد رفتتتتت،مرسی عشق خودم💚💚

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خب منم همینم بابا حالا توام انگار من نه اصیلم 😂 والا اینجا مجازیه بالخره درخواست میرون ادم یا رد م ...

کلا مجازی و غیر مجازی فرق نداره...

من عموم شهیده..میگم اصیل خیلییی اصیل

تو شهرستان ک بودیم ب فامیلیمون قسم میخوردن💔

چقد خوب بود

هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
کلا مجازی و غیر مجازی فرق نداره... من عموم شهیده..میگم اصیل خیلییی اصیل تو شهرستان ک بودیم ب فامیل ...

اخی عزیزم واقعا اصیلین ببخشید نمیدونستم💖💖

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
بهت افتخار میکنم مهدیه😍😍

عزیزم کامنتتو پیدا نکردم همونو ریپ بزنم یعنی چی؟ مگه تو ضربه خوردی که اینجوری میگی ؟ 

چشمام درشته واقعا😐😐💔😂

میگم دیگه بخاطر همون جذابی😂

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
به به😂😂💙

ما چش قشنگا😍😎

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
رنگی؟!😍

نه مشکیم،تو رنگی؟