2777
2789
عنوان

چرابعضی وقتا خودمون مرض داریم اخه

122 بازدید | 15 پست

اعصابم خورده گوشی شوهرم نگامیکردم توچتش بادوستش رفتم دوستش نوشته بود فلانی باید خونه دخترخالش فلان چیزو درس کنه شوهرمم روشوخی یاهرچی نوشته بود آدرس بده تابرم😋..حالا اصلانمیتونم هضمش کنم عصبیم هی میگ چته نمیتونم بگم ..اگ بگم میگ چرا چت ماروخوندی و...

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی میخونم اینجور چت ها رو بصورت داستان یا اینکه دوستم تعریف کرده از عواقبش میگم😈😈

ی داستانم واسه‌من میسازی 🥺

کاش میتونستم بگم کلیم حرف بارش کنم

بگو بهش اول اخر ک میگی الان بگو ک سکته نکنی

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  

چون خودمم تو چت با دوستام چرت و پرت زیاد میگم اینا رو جدی نمیگیرم😶

البته کلا هم اهل چک کردن گوشیش نیسم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
بگو بهش اول اخر ک میگی الان بگو ک سکته نکنی

ن نمیگم ی جورمیگم ک فک نکنه گوشیشو چک کردم..مثلاخاس بره دسشویی ی دیقه گوشیتوبده کاردارم بعدمیرم واتساپ مثلاپروفایلی چیزی از خودموچک کنم بعد مثلا کنجکاوشدم بقیه چیزارم دیدم و فلان..بنظرت خوبه؟؟

چون خودمم تو چت با دوستام چرت و پرت زیاد میگم اینا رو جدی نمیگیرم😶 البته کلا هم اهل چک کردن گوشیش ...

منم چک نمیکنم ایندفعه کنجکاوی کردم

ی داستانم واسه‌من میسازی 🥺

بگوووو

مثلا اسم همسرتون محمد.....

وااای محمد ببین امروز چی شنیدم یکی از دوستام میگه دیروز تو کوچشون یه دعوایی شده بود نگو و نپرس.....

نگووو خانم تنها بوده بعد دوست همسرش میاد یه امانتی میاره...بعد وسوسه میشه میره تو و زنه شرو ب جیغ و داد میکنه ...و الی آخررررر😅

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
بگوووو مثلا اسم همسرتون محمد..... وااای محمد ببین امروز چی شنیدم یکی از دوستام میگه دیروز تو کوچشو ...

شوهر من باشه میگه خب ب ما چ🤣

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
بگوووو مثلا اسم همسرتون محمد..... وااای محمد ببین امروز چی شنیدم یکی از دوستام میگه دیروز تو کوچشو ...

خب این ب داستان من ک ربطی نداشت ک😲