2777
2789
عنوان

مردی که مطمئنم اهل خیانت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 24 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نبایدواتساپ واینستاشوپاڪ مےڪردے معلومہ خیلے ناراحتہ اون مرده وغرورش اجازه نمیده شمابراش تصمیم بگیرے وات داشتہ باشہ یانہ ولے شماباید بااجازه ایشون انجام بدے...بالج ولجبازے ڪارے پیش نمیره آروم آروم راضے میشدبراے نصب وات واینستا 

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم

چقدر بدم میاد هیچ اختیاری از خودتون ندارین حتی تو نصب یه پیام رسان یا خروج از از منزل ..

همینه که جامعه همینه روزانه ب جای اینکه افراد تو سری خور کمتر بشن بیشترم میشن

راجع ب عنوانتم بگم من اصلا نمیخوام ته دلتو خالی کنم ب هیچ عنوان نمیگمم خیانت کرده چون چیزایی ک تو گفتی دلیل بر خیانت نمیشه اما خب همه مردایی ک خیانت کردن ی روزی زنشون فکرمیکردن هیچوقت این اتفاق براشون نمیفته

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
نبایدواتساپ واینستاشوپاڪ مےڪردے معلومہ خیلے ناراحتہ اون مرده وغرورش اجازه نمیده شمابراش تصمیم بگیرے ...

اون مرده نبايد بهش چيزي بگه ولي چون اين زنه بايد دستورات شوهرش رو اجرا كنه؟!😐😐

اون مرده نبايد بهش چيزي بگه ولي چون اين زنه بايد دستورات شوهرش رو اجرا كنه؟!😐😐

😂🤣من دیدم طرز فکرش ۱۴۰۰ سال پیش که هیچی از اونم عقبتره کلا گفتم ریپلای نکنم

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
الانم بهم پیام داده گل چیکار می کنی

جوابشو نده

بعدشم خاهر منم اینجوری بودم کلللل برنامه هارو پاک کرد اما عروسی گرفتیم درس شد البتع اینستامو دیگ خودم وصل نکردم اما وات و تلگرامو دارم 

اینم بگم منم تلگرام خودشو پاک کردم چون نمیذاشت بد ی هفته کف باشه توام نصب کن

در کل اگ بیشتر سیریش بشی لج میکنه نمیذاره نصب کنی اصن محل نده خودش فردا میگ نصب کن

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم