2777
2789
عنوان

مردی که مطمئنم اهل خیانت نیست

367 بازدید | 24 پست

سلام دوستان منو همسرم نامزدیم و همسایه هستیم ومطمئنم اهل خیانت نیست اون هرشب دوست داره خونه ما پیش من باشه ولی الان یک هفته ازم فراریه اصلا بهم زنگ نمیزنه شاید در روز یکبار اونم کاری داشته باشه ولی قبلا نزدیک ۲۰بار در روز زنگ میزد ازشم سوال میکنم میگ‌تقصیر اخلاق خودتع ولی من کاری نکردم به خدا اون شب تل و اتساپ و اینستاشو پاک کردم چون نمیذاشت من نصب کنم گفتم منک ندارم توهم نداشته باش البته این حرفو روز اول گفت و خودش زد زیرش 

هستین بقیشو بگمنگاه من بهت گفتم که میترسم حالا اگ‌برات مهم باشه ک میای نباشه هم نمیای دیگ دعوا نداره ک

چرا نمیزاره پیام رسان نصب کنی؟😐

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بدم از این غیرت های بیخود و الکی میادش 

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

چقد بدم میاد عق مثلا غیرت دارن خورد میکنن آدمو که غیرت دارن

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

محلش نده کاش شوهر من یه هفته ولم می‌کرد میرفت

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

بعد گفتم اگ دفعه بدی رو گوشیت به بینم‌منم نصب می کنم گفت باشه باز همین دیشب الکی بهش گفتم کاشکی میشد میرفتم خیاطی یاد میگرفتم یا ارایشگری به خدااا اصلااااانم نمی تونم از خونه برم بیرون چون اجازه نمیده بد گفتم کاشکی یک سرگرمی داشتم بعد گفت بریم خونمون بعد منم میخواستم بگم بریم خونمون تو ازم بجه میخای  چون خودش قبلا گفته بود تا گفتم‌بچه داد زد من دیگ از تو بچه نمیخام من بچه تو نمیخام اصلا نمخام ازت بچه داشته باشم بد هم قهر کرد تا صبح صبحم رفت سرکار زنگ نزد تا خودم زنگ زدم بد بابام کارش داست زنگ زد اومد اینجا بعد پاشد رفت

بد امشب ک رفت بعد ۳۰ دقه چون طاقتم نمی اومد زنگ زدم بعد تانمیدونم گفتم چی بد اون نمدونم گفت چی منم گفتم بیام اونجا گفت اگ بیای از خونه میزنم بیرون قسمم خورد گوشیم روم قطع کرد

خوب بشین باهاش حرف بزن بگو بزار بدونم دلیل این رفتار و برخوردات چیه من نمیدونم.

میگ تقصیر خودته از بس غر میزنی هی میگی طاقتم نمیاد من پیام رسان ندارم مثل بقیه میگ حالم بهم میزنی 

میگ تقصیر خودته از بس غر میزنی هی میگی طاقتم نمیاد من پیام رسان ندارم مثل بقیه میگ حالم بهم میزنی&nb ...

وا بگو چه طرز حرف زدنه حالمو بهم میزنی یعنی چی،یه مدت بهش محل نزار شاید درست شد الان تو هی زنگ بزنی بگی بیام میخواد ناز کنه خودشو بگیره برات.