2777
2789
عنوان

پسر دار شدن

733 بازدید | 50 پست

یه چی میگم نریزید سرم 

من یه بچه میخوام بیارم اول خواست خدا وسالم بودن یعد دوس دارم پسر باشه

فقط باید روز تخمک گذاری اقدام کرد؟

یا قبل و بعد

ممنون میشم اطلاعی دارید بگیر

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه نداری ؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

من نمیدونم عزیزم انشالله ک خدا هم برات بخواد و پسر بشه ..

ولی الان اونایی ک دختر دارن میریرن سرت ک چرا میگی پسر !!! 😑

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹

برا چی سرت بریزن مگ پسر دار شدن جرمه اینم از علایق وسلایق ادماس عزیزم خیلیم خوبه سلیقتا😉

انشاالله خدا ی گل پسرسالم بت بده

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     

من ازوقتی که پریودم تموم شداقدام داشتم

میشه قبل وبعدتخمکگذاری هم اقدام کنی اماروزتخمکگذاری حتمااقدام کن میتونی کیت استفاده کنی

احتمال پسرشدن میره بالا

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
تاپیک لوبیا راجب پسر دار شدن رو بخون

چه جوری باید بیارم

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

انشاالله اول سالم و صالح باشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بچه نداری ؟

خیر

۳۰ سالمه

۵ساله ازدواج کردم

اگه دختر بشه ناراحت نمیشم

شوهرمم فرقی به حالش نمیکنه

ولی خودم ته دلم‌پسر دوس دارم

ان شاءالله همون ک میخوای بشه چند سالته

ممنون عزیزم

۳۰ سالمه

من نمیدونم عزیزم انشالله ک خدا هم برات بخواد و پسر بشه .. ولی الان اونایی ک دختر دارن میریرن سرت ک ...

اخه چرا باید حساس باشن

خب اگ دخترم‌دوس داشتم‌میگفتم چکار کنم‌برای دختر فرقی نداره ک