2777
2789
عنوان

پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 50 پست
برا چی سرت بریزن مگ پسر دار شدن جرمه اینم از علایق وسلایق ادماس عزیزم خیلیم خوبه سلیقتا😉 انشاالله ...

برین با این سلیقتون 

من بچه دار نمیشم ولی دلم پر میزنه برای دختردار شدن 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

برا چی سرت بریزن مگ پسر دار شدن جرمه اینم از علایق وسلایق ادماس عزیزم خیلیم خوبه سلیقتا😉 انشاالله ...

مرسی عزیزم

اخه تا ادم‌بگه میگن چرا پسرین واینا درصورتی ک من ک ۳۰ سالمه و فقط یه بچه میخوام دلم واقعا پسر میخواد دوست ندارم همسرمم بفهمه یعنی اصن همسرمم براش فرقی نداره میگ سالم باشه

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله اول سالم و صالح باشه

ان شالله

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
اخه چرا باید حساس باشن خب اگ دخترم‌دوس داشتم‌میگفتم چکار کنم‌برای دختر فرقی نداره ک

برای اینکه جهان سومیها کشورهای عقب افتاده براشون جنسیت مهمه 

پادشاه انگلیس یه زن هستش افتخار میکنم به کشورهای متمدن ومردمانشون

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

برین با این سلیقتون  من بچه دار نمیشم ولی دلم پر میزنه برای دختردار شدن

این لحن حرف زدن درس نیس

این لحن حرف زدن درس نیس

باشه  بای 

برای اینکه جهان سومیها کشورهای عقب افتاده براشون جنسیت مهمه  پادشاه انگلیس یه زن هستش افتخار م ...

افتخار کن

برین با این سلیقتون  من بچه دار نمیشم ولی دلم پر میزنه برای دختردار شدن

اول روخودتون کار کنید بعد بفکر دختردار شدن باشید ک درست تربیت شه بانو🌷

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
مرسی عزیزم اخه تا ادم‌بگه میگن چرا پسرین واینا درصورتی ک من ک ۳۰ سالمه و فقط یه بچه میخوام دلم واقع ...

عزیزدلم حق داری

من شنیدم روزای تخم گذاری احتمال جنسیت پسر شدن هست البته فقط شنیدم

امیدوارم دامنت سبز شه با ی گل پسر صالح💚

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
عزیزدلم حق داری من شنیدم روزای تخم گذاری احتمال جنسیت پسر شدن هست البته فقط شنیدم امیدوارم دامنت س ...

مرسی مهربون

اول روخودتون کار کنید بعد بفکر دختردار شدن باشید ک درست تربیت شه بانو🌷

باشه بهش میگم

اخه چرا باید حساس باشن خب اگ دخترم‌دوس داشتم‌میگفتم چکار کنم‌برای دختر فرقی نداره ک

از من میپرسی 🙄 خب از خودشون بپرس

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
چه جوری باید بیارم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4719021/چگونه-پسر-دار-شویم-مهمترین-نکته-شناخت-بدن-و-تعداد-اقدام-بالا-در-بازه-تخمک-گذاری

اینو👆🏻کپی کنین تو گوگل میاد بالا

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
https://www.ninisite.com/discussion/topic/4719021/چگونه-پسر-دار-شویم-مهمترین-نکته-شناخت-بدن-و-تعداد- ...

مرسی عزیزم

خیر ۳۰ سالمه ۵ساله ازدواج کردم اگه دختر بشه ناراحت نمیشم شوهرمم فرقی به حالش نمیکنه ولی خودم ته ...

حتما برو متخصص زنان زایمان بهش بگو بهت رژیم پسر میده 

حتما حتما برو 

منم رفتم چن سال پیش رژیم گرفتم الان پسری دارم ۳ ساله

خدایا دوستت دارم