2777
2789
عنوان

ختم مجرب

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 287 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم غروب پنجشنبه روز آخر چله است صدقه یادت نره

چش حتما

J'aime tes cheveux enneigés pour toujours . silk for ever 💟my bob هرچی بیشتر آدمارو میشناسم سگمو بیشتر دوست دارم🐕 🤍 بیا اینجا بنویس برات نادعلی بخونم 🦋
@bumblebee    g @مهلا688     @دوازدهمین_باران    ۷۳  ...

عزیزم غروب پنجشنبه روز آخر چله است صدقه یادتون نره به

دوستانی که تگ کردید خبر بدید لطفا

و خدایی که بشدت کافیست......
عزیزم برای حاجت رواییتون ۵ تا صلوات فرستادم..منم دعا کن ک ب حاجتم برسم..هر کی این پست رو میبینه تو ر ...

عزیزم غروب پنجشنبه روز آخر چله است صدقه یادتون نره

سلام میشه برای امام زمان و ازدواج منم دعا کنی  زهرا هستم تورو خدا دعا کن ازدواج ام جور بشه&nbs ...

عزیزم غروب پنجشنبه روز آخر چله است صدقه یادتون نره اگر دوستی رو هم تگ کردید بهش اطلاع بدید

سلام ممنون میشم برام ویژه دعا کنی خیلی درمونده شدم ان شاءالله شما هم به بهترین شکل حاجتتون رو بگیرین ...

عزیزم غروب پنجشنبه روز آخر چله است صدقه یادتون نره اگر دوستی رو هم تگ کردید بهش اطلاع بدید

عزیزم منوخواهرم مریم روهم مدنظر داشته باش انشاءالله حاجت روابشی گلم 

عزیزم غروب پنجشنبه روز آخر چله است صدقه یادتون نره اگر دوستی رو هم تگ کردید یا نیت کردید بهش اطلاع بدید

الهی حاجت روا شی استاتر  خیلی دعام کن خیلی خستم

سلام...حتما...ممنونم میشم بخونن و اینکه تاریخی که باید صدقه بدهم رو بهم بگید بی زحمت

استارتر عزیز برات صلوات فرستادم لطفا برای سلامتی بچه هام و اینکه شوهرم کار پیدا کنه دعا کن. @درمس ...