2777
2789
عنوان

ختم مجرب

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 287 پست
نه عزیزم مقدارش فرقی نداره فقط اینکه در ختم گفته شده غروب روز چهلم من از شما هزار تومن قرض میکنم، ...

سلام عزیزم چشم خیلی ممنونم به نیت تون صدقه میدم سپاسگزارم 

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 
اجرت با امام زمان گلم الهی حاجت روا بشی

حاجتروا باشی مهربون

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان مهربون... اگر مایلید @ عشق5 جان براتون چهل روز یس بخونن و دعا کنند و اون هم بروش خاص... ...

سلام عزیزجان 

ان شاالله خوب هستی 

بله چرا که نهخیلی خیلی ممنونم هم از شما هم از ایشون 

اللهم عجل لولیک فرج

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ..... .

التماس دعا برای من و شوهرم .... . 

❤️❤️❤️❤️❤️🌷🌷🌷🌷🌷

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
سلام دوستان مهربون... اگر مایلید @ عشق5 جان براتون چهل روز یس بخونن و دعا کنند و اون هم بروش خاص... ...

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست

سلام مهربونم خوبی    بیادت بودم

سلام استارت عزیزممنون ازمحبتت خیرببینی    

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

استارترلطفاروزچهلم صدام کنیدصدقه یادم نره    

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
سلام مهربونم خوبی     بیادت بودم سلام استارت عزیزممنون ازمحبتت خیرببینی   &n ...

سلام عزیزجان مهربون، دختر پاک و خوش قلب🌸🌸💓💓💓💞😘

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
چشم گلم

چشمتون بی بلا

@ چمنگل

سلام مررررسی عزیزدل مهربونم🌹

الهی به همه ی آرزوهات خیلی زود برسی و از خوشحالی

اشک شوق بریزی...الهی آمین❤❤❤

ممنونم استارتر عزیز🌹

الهی به حق امام زمان و بزرگی و مهربونی خدا همه ی آرزوهات برات بشن خاطره...الهی آمین❤❤❤

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
سلام مررررسی عزیزدل مهربونم🌹 الهی به همه ی آرزوهات خیلی زود برسی و از خوشحالی اشک شوق بریزی...اله ...

سلام دوست خوبم ممنون از دعاهای قشنگت🙏🙏❤ان شاالله بهترینها نصیبت بشه 🤲🌸🌸

@چمنگل    

سلام عزیزم ممنونم از لطفت❤❤❤

الهی به حق رحمت و مهربونی خدا به همه ی آرزوهات خیلی زود برسی....الهی آمین🌹

ممنونم ازت استارتر مهربون❤❤❤

الهی به حق دل مهربونت و دعاهایی که در حق بقیه میکنی حاجت روا و عاقبت به خیر بشی....الهی آمین🌹

لطفا برای خانوادم و خودم دعا کن همگیمون سلامت و شاد باشیم همیشه🙏

برای شفاء عاجل و کامل همه مریضا و مامان من و پسردایی بابامم دعا کن🙏

توروخداااااا دعا کن زود مامانم سالم سالم بشه و همگی بریم مشهد باهم دیگه🙏

امام رضا رو قسم بده به جون مادرش نجمه خاتون بگو مامان زهرا منتظرته هااااااااااا😢😢😢😢😭😭😭

منم براتون صلوات میفرستم

الهی زود زود حاجت روا بشید....آمین یا رب العالمین💚

💛للهم صل علی فاطمه وابیها وامها وبعلها وبنیها وسرالمستودع فیها بعددما احاط بهی علمک💛

💚اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
سلام دوست خوبم ممنون از دعاهای قشنگت🙏🙏❤ان شاالله بهترینها نصیبت بشه 🤲🌸🌸

فداااات

همچنین🌹🌹🌹

سلام عزیزم ممنونم که دعوتم کردید عزیزم روز آخرش اگه یادمونرفتم صدقه بدیم چیکارکنیم  استاتر عزی ...

سلام خواهری

امشب حرم حضرت معصومه نایب الزیاره بودم اگر خدا قبول کند

الهی حاجت روا بشی

و خدایی که بشدت کافیست......
سلام خواهری امشب حرم حضرت معصومه نایب الزیاره بودم اگر خدا قبول کند الهی حاجت روا بشی

سلام عزیرم ممنونم فدات بشم عزیزم یه مسعله ایی به وجود اومده دعا کنید به خیر و خوشی بگزره ومنموبه حاجتم برسم انشالله که هزار برابر دعا تون به خودتون برگرده,

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س»