2777
2789
عنوان

ختم مجرب

1720 بازدید | 287 پست

میخوام یه ختم چهل روزه بردارم

هر روز سوره ی یاسین میخونم و بعد از هر مبین دعا میکنم 

و بسم الله الرحمن  رحیم میگم از روزی صد تا، تا برسه به روز چهلم میشه چهار هزار تا

به نیت اولیا و معصومین

صالحین و صالحات

مومنین و مومنات

شهدا و مقربان درگاه حق

اموات و گذشتگان چه بی وارث چه بد وارث و چه با وارث

برای سلامتی و ظهور امام زمان 

برای سلامتی بیماران خصوصا کرونایی ها

برای دفع بلایا از جمله بیماری کرونا

دفع و شر دشمنان اسلام علی الخصوص از سر کشورهای مظلوم مثل افغانستان

برای سبز شدن دامن منتظرها

برای ازدواج جوون ها

برای خونه دار شدن مستاجرها

برای رفع گرفتاری گرفتارها

برای سلامتی همگی مون با خونواده هامون

و هر مشکلی که نیت  کنید...

هر کسی به هر نحوی در این تاپیک هست چه لایک چه کامنت...

شریک در این ختم هست.

به نیتش هر روز در سوره ی یاسین دعا میکنم.

الهی همگی حاجت روا بشیم.

شما هم دوستان عزیز اگه لطف کنید به نیتم یه صلوات بگید و از ته قلبتون آمین بگید برام کافیه.

تاریخ بزنید روز چهلم پنج شنبه میشه و ختم ان شاءالله تموم میشه، غروبش باید یه مختصر صدقه بدید جهت سلامتی امام زمان و خودتون و برآورده شدن حاجتتون.

و خدایی که بشدت کافیست......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برای حاجت رواییتون ۵ تا صلوات فرستادم..منم دعا کن ک ب حاجتم برسم..هر کی این پست رو میبینه تو رو خدا واسه رسیدن ب حاجتم صلوات مهمونم کنه

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
درمسیر خدا@

سلام خواهر مهربونم. خیلی ممنونم.. الهی خودت و عزیرانت سلامت باشید و به همه خواسته هاتون برسید🌸💐🌿

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا