اره باز میخام برم حالااااا وارینال اینقد استرس دارم
اگ اون دنیایی باشه خدای باشه بش میگم ب حرمت همه دردای ک کشیدم یک دیقه سکوت بعدبش میگم همه اون روزا ک در ب در بودیم همه اون روزا ک در حقمون ظلم کردن صدات کردم جوری صدات کردم ک مطمینم بودم شنید قرار جواب بدی ولی ...کجا بودی؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مجبورم اخه سونگرافی خوب دقیق وارینال نیس. دکترم ابن سونگرافی فقط قبول داره. خودم راهن دوره ولی محبوری میزم
اگ اون دنیایی باشه خدای باشه بش میگم ب حرمت همه دردای ک کشیدم یک دیقه سکوت بعدبش میگم همه اون روزا ک در ب در بودیم همه اون روزا ک در حقمون ظلم کردن صدات کردم جوری صدات کردم ک مطمینم بودم شنید قرار جواب بدی ولی ...کجا بودی؟؟؟؟
من مجبورم اخه سونگرافی خوب دقیق وارینال نیس. دکترم ابن سونگرافی فقط قبول داره. خودم راهن دوره ولی محبوری میزمم
اره دستگاه دقتشون فرق داره واسه من هم دقیق نبود هم خوش اخلاق نبود هی هم میگفت کم خوردی نشون نمیده بر ...
نه من اب 5 لیوان خورده بودم. چون دسگاهش خیلی قوی قشنگ نشون میده.