اره باز میخام برم حالااااا وارینال اینقد استرس دارم
خدایا خیییلللی صدات کردم هر دفه با کلی امید ولی جواب نشنیدم با خودم گفتم نه نمیتونه خدای باشه و انقد نامهربون باشه ؟؟؟ اها الان میگی امتحان الهی ؟؟؟من تو امتحان الهی تو قبل جوونی کردن پیر شدم شکستم تموم شدم...
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من مجبورم اخه سونگرافی خوب دقیق وارینال نیس. دکترم ابن سونگرافی فقط قبول داره. خودم راهن دوره ولی محبوری میزم
خدایا خیییلللی صدات کردم هر دفه با کلی امید ولی جواب نشنیدم با خودم گفتم نه نمیتونه خدای باشه و انقد نامهربون باشه ؟؟؟ اها الان میگی امتحان الهی ؟؟؟من تو امتحان الهی تو قبل جوونی کردن پیر شدم شکستم تموم شدم...
من مجبورم اخه سونگرافی خوب دقیق وارینال نیس. دکترم ابن سونگرافی فقط قبول داره. خودم راهن دوره ولی محبوری میزمم
اره دستگاه دقتشون فرق داره واسه من هم دقیق نبود هم خوش اخلاق نبود هی هم میگفت کم خوردی نشون نمیده بر ...
نه من اب 5 لیوان خورده بودم. چون دسگاهش خیلی قوی قشنگ نشون میده.