من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
بله رفتم سونگرافی گفته بود بچه پوچه. کارش خیلی خوبه اخلاق گنده. حال روحیم داغون دکتر سونو کرد بعد دستشو کشید گفتم بجه هست داد زد سرم ک چیه وایسا تموم شه برکه رو گرفتی میفهمی دیگ منم بغض کردم گفتم باشه. بعد ک خواسم اماد شم برم بیرون گف. پوجه ناراحت نباشه انشاله دوباره باردار میشی. خواسم بگم خفه شووو
خدایا خیییلللی صدات کردم هر دفه با کلی امید ولی جواب نشنیدم با خودم گفتم نه نمیتونه خدای باشه و انقد نامهربون باشه ؟؟؟ اها الان میگی امتحان الهی ؟؟؟من تو امتحان الهی تو قبل جوونی کردن پیر شدم شکستم تموم شدم...
کلا خیلی بده اخلاق ادم جرعت نمیکنه نفس بکشه. با همه اینطوریه ولی کارش و دسگاهش عالیه. تو نظر اباد میشه
خدایا خیییلللی صدات کردم هر دفه با کلی امید ولی جواب نشنیدم با خودم گفتم نه نمیتونه خدای باشه و انقد نامهربون باشه ؟؟؟ اها الان میگی امتحان الهی ؟؟؟من تو امتحان الهی تو قبل جوونی کردن پیر شدم شکستم تموم شدم...
ی جا دیگ سونگرافی رفته بودم کارش خوبه ولی دسگاهش دقیق نیس. اینقد خوش اخلاق مهربون با حوصله بود ک بس رفتنی گفتم ک دکتر نمونه ای هسین