بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله رفتم سونگرافی گفته بود بچه پوچه. کارش خیلی خوبه اخلاق گنده. حال روحیم داغون دکتر سونو کرد بعد دستشو کشید گفتم بجه هست داد زد سرم ک چیه وایسا تموم شه برکه رو گرفتی میفهمی دیگ منم بغض کردم گفتم باشه. بعد ک خواسم اماد شم برم بیرون گف. پوجه ناراحت نباشه انشاله دوباره باردار میشی. خواسم بگم خفه شووو
اگ اون دنیایی باشه خدای باشه بش میگم ب حرمت همه دردای ک کشیدم یک دیقه سکوت بعدبش میگم همه اون روزا ک در ب در بودیم همه اون روزا ک در حقمون ظلم کردن صدات کردم جوری صدات کردم ک مطمینم بودم شنید قرار جواب بدی ولی ...کجا بودی؟؟؟؟
کلا خیلی بده اخلاق ادم جرعت نمیکنه نفس بکشه. با همه اینطوریه ولی کارش و دسگاهش عالیه. تو نظر اباد میشه
اگ اون دنیایی باشه خدای باشه بش میگم ب حرمت همه دردای ک کشیدم یک دیقه سکوت بعدبش میگم همه اون روزا ک در ب در بودیم همه اون روزا ک در حقمون ظلم کردن صدات کردم جوری صدات کردم ک مطمینم بودم شنید قرار جواب بدی ولی ...کجا بودی؟؟؟؟
ی جا دیگ سونگرافی رفته بودم کارش خوبه ولی دسگاهش دقیق نیس. اینقد خوش اخلاق مهربون با حوصله بود ک بس رفتنی گفتم ک دکتر نمونه ای هسین