2777
2789
عنوان

بیچاره شدم

161 بازدید | 22 پست

همسایم اومد جاروبرقی مو برد بعد دو روز خودم خواستم جارو برنم دیدم از لوله اش اب می چکه...بعد درش باز کردم دیدم کیسع اش خیس خیس هست لوله هاشم همشون‌خیس بودن...روشن نمیشه حالا چیکار کنم شوهرم بفهمه واویلاست....

همسایم اب توی تراسش بوده کشیده فک کنم خودشو ندیدم هنوز...بهش چی بگم رومم نمیشه خسارتی بگیرم یا چیزی بگم🤫😱😭😭😭😭😭😭😭😭😭

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄

همین الان برو در خونه اش 

و بگو جاروی جدید میخری میاری برام

هیچکس انقدر احمق نیست که با جارو برقی آب بالکن بکشه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی چی روم نمیشه اتفاقا الان باید بگی دو روز دیگه که گردن نمیگیره برو دم درشون کیسه رو نشونش بگو من اینجوری تحویلت دادم هرجور تحویل گرفتی همون‌جوری بده ببر درستش کن مثل اولش شد که هیچ نشد مثلش رو باید بخری ملت چقدر پررو شدن 

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 
همین الان برو در خونه اش  و بگو جاروی جدید میخری میاری برام هیچکس انقدر احمق نیست که با جا ...

حالا ممکنه طرف شر باشه و قبول نکنه، از اول نباید قرض میداد اونم تو این گرونی لوازم خونگی 

طرف پول داشت میرفت واسه خودش جاروبرقی میگرفت نه این که بیاد قرض کنه  

زود برو دم درش و جارو رو ببر نشون بده زووووووود حرصم نده

رفته بودش بیرون ....منم‌ کیسع و‌لوله و ... رو شستم تمیز کردم

حالا ممکنه طرف شر باشه و قبول نکنه، از اول نباید قرض میداد اونم تو این گرونی لوازم خونگی  ...

با آدم پرو و البته بی عقل باید مثل خودش رفتار کرد

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
یعنی چی روم نمیشه اتفاقا الان باید بگی دو روز دیگه که گردن نمیگیره برو دم درشون کیسه رو نشونش بگو من ...

شستم کیسه رو 😭😭😭

2790
2778
2791
2779
2792