2777
2789
عنوان

خرید لباس از برند های ایرانی

191 بازدید | 2 پست

سلام خانوما من کیفیت و دوخت لباس خیلی برام اهمیت دارد مارک بودن برایم اهمیت ندارد مگر آن مارک شناخته شده باشد و کیفیت و دوخت خوبی داشته باشد 

من از برندها و مزون های ایرانی زیاد خرید کردم مثل برند مزون نادیا عبادی یا دسامور یا مونایی فشن این ها صرفا اسم برند را روی دوش می کشد و بسیار کارشان دراز عیب و ایراد و بی کیفیت است و صرفا اسم برند روشون هست 

با قیمت های بسیار بالا درصورتی که از برندهای خارجی هم میشه خرید کرد و جنس باکیفیت ۲۰ برابر بالاتر خرید !!! فقط دسترسی به برندهای خارجی آسان نیست و ما برای حمایت از تولیدات داخلی مجبور هستیم خرید کنیم کاش صاحبان سودجو این برندها و بقیه کمی وجدان داشتند که اگر ما از تولیدات شان خرید می کنیم صرفا خواستار جنس متفاوت بازاری و باکیفیت بالا هستیم و مورد آخر این هست که طبق قوانین تا ۷ روز امکان مرجوع کالا وجود دارد اگر این ها به تولیدات خودشان آنقدر اطمینان دارند باید جنس را از مشتری تحویل بگیرند و هزینه را برگشت بزنند و این قانون همه جای دنیا هست که کالا توسط مشتری ناراضی مرجوع شود 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
0
0%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان