2777
2789
عنوان

ازدواج

302 بازدید | 34 پست

دخترا همکار اقام منو ب اقای فامیلشون معرفی کرد،۳۷سالشه ،همه چیزش خوبه ،بعد قرنها از ی نفر خوشم اومد🤧

پسره قبل اینکه همو ببینیم ی ده روز لفت دادکار داشت و...،قرار  اولو گفت بریم بانک همو ببینیم،از معرف پرسیده بود دیدمش چی بگم بهش(میگم ک درجریان باشین بهترنظر بدین)،همو ی جا دیگه دیدیم شمارمو بعدش از معرف گرفت،دوماه شده و خبری نیست،معرف هم ناراحته و عصبی ک چرا زنگ نمیزنه،ب جاش هی پیام و زنگ  ب معرف ک بخدا سختمه و میخوام  بیام پیشت و  حتی پیش خانمت ی چیزایی یادم بدین و...اژ شانسم معرف کرونا گرفت و این دیدارشون عقب افتاد🥴خلااااصه پسره میخواد اشناشیم ولی ماه و خورشید و... هی باعث شده بیشتر عقب بیفتاین معرف این هفته پیش منه سرکار،بعد میره تا دو هفته دیگه

انقد دیگه صبرم لبریز شده میخوام اگه معرف اومد و ضحبت مرد در موردش بگم ک جلو روم بهش زنگ بزن و ببینم حرف حسابش چیه،از اونجایی ک من ب شدت خجالتیم سختمه اینو ب معرف بگم

نظرتونو بگین ک چی بگم ک بد نباشه؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو بانک همو بببنید؟؟  بانک اخه😐

تا این حد با دخترا نبوده مغزش اکبنده🥴

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

تا بانکش خوندم  بااانک اخه

😂😂😂نمیدونم بخندم یا گریه کنم با این شانسم

گفتم همه چیزوبدونین ک نگین پسره خوشش نیومده،سختشه واقعا

نه عزیزم بگو تکلیفتو روشن کن خجالت چیه 

شما متاهلی؟چن سالته؟

پارکی جایی بان ک🤦‍♀️

😭😭😭ی همچین ادمیه،تا این حد نابلد ب قول معرف

تا این حد با دخترا نبوده مغزش اکبنده🥴

شما چرا قبول کردی؟ 

میگفتی بانک مگه جای ملاقات

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘
😂😂😂نمیدونم بخندم یا گریه کنم با این شانسم گفتم همه چیزوبدونین ک نگین پسره خوشش نیومده،سختشه واقع ...

ببین گلم این ک ایییینقد شوت خودش ی نکته منفیه

ایشون بعد دوماه نتونسته سر صحبتو باز کنه بنظرت میشه برا ی عمر زندگی روش حساب باز، کرد؟؟؟؟ 

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘