2777
2789
عنوان

یه نظر میشه بدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 49 پست
نه مشاور درسی 

خساور درسی ک بهش وابسته میشی و فکرتم در گیر می‌کنه ب درد نمیخوره 

چون تو. و از هدف اصلیت دور می‌کنه 

توصیه خواهرانه مو جدی بگیر مشاورت رو‌عوض کن 

بعد همیشه عاقلانه اش اینه ک مرد دنبال زن بره و خواهان باشه

نینی سایت دنیای عجایبه  از اعتیاد آوری غیر قابل پیشبینی ب اینجا تا گیس و گیس کشی تو تاپیک های عقیدتی سیاسی  موضوعاتی که فکرشو نمیکنی پربازدید بشن  و کاربرای مهربونی و خوش ذوقی که خنده به لبت میارن   چجوری یه کاربری رو سه سال نگه میدارین؟😐 من هر چهار ماه یه بار میترکونم شناسایی نشم کاربری سوممه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خساور درسی ک بهش وابسته میشی و فکرتم در گیر می‌کنه ب درد نمیخوره  چون تو. و از هدف اصلیت دور م ...

ابتدای رابطه اینجور بود همین که فهمید دوستش دارم خودشا کشید کنار

🙏🙏❤❤

بهش گفتم بیا باهم درس بخونیم انگیزه بگیریم چیزی نگفت گفت خبرتون میدم 

یه کار تحقیقی هست یکی از سوالاش اینه آیا تا بحال با فردی رابطه جنسی داشته اید؟ 

الان بهم پیام داد گفت این سوالو  نگاه کن ببین چی جواب دادن؟ چی بگم؟ 

ابتدای رابطه اینجور بود همین که فهمید دوستش دارم خودشا کشید کنار

ینی چی خودشو کشید کنار 

رفتارش چجوری بود؟

نینی سایت دنیای عجایبه  از اعتیاد آوری غیر قابل پیشبینی ب اینجا تا گیس و گیس کشی تو تاپیک های عقیدتی سیاسی  موضوعاتی که فکرشو نمیکنی پربازدید بشن  و کاربرای مهربونی و خوش ذوقی که خنده به لبت میارن   چجوری یه کاربری رو سه سال نگه میدارین؟😐 من هر چهار ماه یه بار میترکونم شناسایی نشم کاربری سوممه   
شما چند سالتونه؟ایشون چند سالشونه؟

سوالش درسی بود 

گفتم خیر جواب دادم 

من 24

اون 30

حس میکنم این وسط علاقه ای در کار نیست بحث علاقه هست که نیست 

ولی شما گفتید ازم خوشش اومده چطور؟ 

وقتی دونفر باهم دوست باشند 24 ساعت از حال هم خبر دارن ولی این نه حالم خبر داره نه چیزی

سوالش درسی بود  گفتم خیر جواب دادم  من 24 اون 30 حس میکنم این وسط علاقه ای در کار نیست ...

عزیزم من گفتم از شما خوشش اومده چون اطلاعات کامل نداشتم و ندارم.و از روی چند جملتون که گفتید اونم براتون خوراکی اورده و قرار گذاشته تو کافه قضاوت کردم.

نه شما سن کمی دارین نه ایشون...

من بودم جواب اون سوالشو نمیدادم.

بعضی وقتا سکوت ادمو جذابتر میکنه...

مخصوصا سوالایی ک دوس ندارم جواب بدم.سکوت میکنم و بعد کاملا با مهارت موضوع رو عوض میکنم طوری ک ندونه موضوع عوض کردم!!

بنظرم سن کمی ندارید که به ذهنتون اجازه میدین به آدمی درگیر بشه ک حتی نمیدونین دوستون داره یا خیر.

احتمال زیاد وجود داره که فهمیده دوسش دارین و باد کرده کمی.

شما یکم خودتونو بکشین عقب.ولی اومد سراغتونو گرفت مهربون باشین.از خودگذشتگی نکنین...

از چیزی خوشتون نمیاد بگید البته با مهربونی...

شما باید بهترین برخورد رو به نفع شخصیتتون داشته باشین.

گاهی از مردی خوشت میاد.و اون مارو تو موقعیتی قرار میده که فکر کنیم دیوانه وار عاشقشیم و بخاطرش هر کاری میکنیم.ولی در واقعیت چنین نیست.هرگز نذار هیچ مردی این احساسو در وجودت بوجود بیاره...اگه بهت حس خوبی نمیده رهاش کن.

عزیزم من گفتم از شما خوشش اومده چون اطلاعات کامل نداشتم و ندارم.و از روی چند جملتون که گفتید اونم بر ...

این حتی یکبار هم احوال منو نمیگیره چون میدونه مشاورمه من  باید برم پیشش

عزیزم من گفتم از شما خوشش اومده چون اطلاعات کامل نداشتم و ندارم.و از روی چند جملتون که گفتید اونم بر ...

تو کافه یه سوال ازم پرسید گفت چه فصل شهرتون قشنگ تره؟ من حواسم رفت به نیز کناری گفتم من زمستان رو دوست دارم گفت نه میگم چه فصلی از شهرتون قشنگه؟ 🤨😒😒

خیلی کار سخت میشه.یسوال: شما بهش حس خوب دارین؟ازینکه هر بار باید خودتون برید بهش پیام بدین حس خوب م ...

میدونم انسان خوبی هست واقعا 

نه منم درسی بیشتر میرم ولی وقتی غیر درسی‌ میرم اونم فقط برای خوراکی بردن از خودم بدم میاد ولی چون دوستش دارم خودمو دلداری میدم 

تو کافه یه سوال ازم پرسید گفت چه فصل شهرتون قشنگ تره؟ من حواسم رفت به نیز کناری گفتم من زمستان رو دو ...

من اون مواقع خیلی اروم و با اعتماد بنفس و بدون اینکه از سوتیم بخندم میگم.بله من زمستون شهرمونو بیشتر دوس دارم حس میکنم قشنگتره...و یکم ازش تعریف میکردم با حس خوب

من اون مواقع خیلی اروم و با اعتماد بنفس و بدون اینکه از سوتیم بخندم میگم.بله من زمستون شهرمونو بیشتر ...

اینو که گفت کن گفتم خودم زمستان رو دوست دارم اما شهر ما تابستان وبعازش قشنگه 

خوب گفتم؟ نگاه سوالامون در این حد بود 

میتونید درخواست دوستیمو قبول کنید میخوام یه چیزی بهتون بگم اینجا نمیتونم