2777
2789
عنوان

یه نظر میشه بدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشحالم مفید بوده🥰 ولی باز من قضیه ساعت های شمارو متوجه نشدم!

میگم وقتی پیام میده صبر میکنه وقتی ساعات ها جفت میشن پیام میده نگاه اینجوری 15:15یا13:43یا14:33

متوحخ شدی چی میگم خارج از این ساعتها هیچ وقت پیام نداده 

یا وقتی ناراحت میشه دیگه جفت نمیزاره میخواد حرص منو دربیاره این ساعتها پیام میده 15:54یا13:32 متوجه شدی 

اینه

ولی کاملا میفهمه دوستش دارم این هفته ای بهش گقتم براتون خوراکی آوردم این ساعت پیام داد12:21 بعد گفت بزارین بیام ازتون میگیرم منم حرصم در اومد گفتم میزارم نگهبانی خوابگا برین بگیرین. خودم نیستم. 

تا اینو گفتم بهم گفت منم براتون خوراکی آماده کردم یه جایی بگید براتون بیارم منم گفتم کافه 

اونجا که اومد گفت ببخشید دور کردم داشتم به فقرای حومه شهر کمک میکردم دیگه این شد دوساعت کافه بودیم من سکوت کردم اون ازم سوال درسی می‌کرد و آخرش حساب کرد ورسوندم همین حالا چی برداشت میکنی از حرفام خواهش میکنم خواهرانه راهنماییم کن

میگم وقتی پیام میده صبر میکنه وقتی ساعات ها جفت میشن پیام میده نگاه اینجوری 15:15یا13:43یا14:33 متو ...

عزیزم چه دقتی کردین به این ساعتها!

بنظرم تمرکزتونو ازش بردارین...این به معنی این نیست که ردش کنین...

باهاش با مهربونی اما اعتماد بنفس حرف بزنین...

اما تا زمانی که ایشون ابراز علاقه نکرده بهش فکر نکنین...

ولی براش شرایط رو فراهم کنین...مثلا همیشه باهاش مهربون باش...جبهه نگیر در برابرش...با احترام برخورد کن.البته همه اینها جوری باشه شخصیت خودتو نگه داری.یعنی اگر حس کردی شخصیتت با گفتن حرفی یا انجام کاری خدشه دار میشه حتی یه کم! از گفتن اون حرف یا انجام اون کار دوری کن.

اما همیشه به خودت و ایشون احترام بزار...

سرد باهاش چت نکن...

اما کاری کن همیشه اون بیشتر بیاد سمتت.تا زمانی که نیاد و رسما بهت ابراز علاقه کنه،بهش تو تنهاییاتم فکر نکن.ولی فضا رو براش مهیا کن

عزیزم چه دقتی کردین به این ساعتها! بنظرم تمرکزتونو ازش بردارین...این به معنی این نیست که ردش کنین.. ...

چجوری فضا رو براش فراهم کنم وچجوری سرد رفتار نکنم میشه بگی؟ ممنون ازته قلبم براتون دعای خوشبختی ابدی میکنم 

میگم وقتی پیام میده صبر میکنه وقتی ساعات ها جفت میشن پیام میده نگاه اینجوری 15:15یا13:43یا14:33 متو ...

من چن ماه قبل اینکه با همسرم دوست شم.باهاش حرف میزدم.اما هیچوقت تو تنهاییام بهش فکر نمیکردم.ولی شرایط رو براش مهیا میکردم.با آرامش حرف میزدم باهاش.هیچوقت هول نبودم.بزار اون بیشتر خودشو نشون بده...

اگه شما بیشتر پیشقدم بشی ازتون فرار میکنه.بااینکه مشخصه ازتون خوشش اومده...ولی این شما هستین ک باید رابطتونو به حالتی ک دوس دارین پیش ببرین.

من چن ماه قبل اینکه با همسرم دوست شم.باهاش حرف میزدم.اما هیچوقت تو تنهاییام بهش فکر نمیکردم.ولی شرای ...

از کجا متوجه شدین خوشش اومده؟ باشه از این به بعد شرایط رو برای اون فراهم میکنم کتابی چیزی نیست بخونم اطلاعاتم بره بالا؟ 

چجوری فضا رو براش فراهم کنم وچجوری سرد رفتار نکنم میشه بگی؟ ممنون ازته قلبم براتون دعای خوشبختی ابدی ...

وقتی باهاش حرف میزنین خیلی محترمانه باشین ولی گرم و بدون جبهه گیری.حتی اگه ایشون جبهه گرفت شما جبهشو خنثی کنین.یکم شوخ باشین درحدی که به شخصیتتون لطمه نزنه....اگه میخواین درست رفتار کنین در برابرش بنظرم تاپیکهای دختر گرانبها رو بخونین.همونی که تو تاپیکم ازشون سوال کردم.ایشون کاملا توضیح دادن

خودمم دقیقا مث ایشون رفتار کردم.و خیلی تونستم ارتباطاتمو رشد بدم.هر چن دوس دارم خیلی بیشتر رشد داشته باشم و دنبالش هستم🥰😘

از کجا متوجه شدین خوشش اومده؟ باشه از این به بعد شرایط رو برای اون فراهم میکنم کتابی چیزی نیست بخونم ...

کتاب زنان زیرک کتاب خوبیه.کتاب زن بودن...

این دوتا خیلی کمک میکنه...

تاپیکهای دختر گرانبها هم خیلی کمک کننده س

وقتی باهاش حرف میزنین خیلی محترمانه باشین ولی گرم و بدون جبهه گیری.حتی اگه ایشون جبهه گرفت شما جبهشو ...

باشه ممنون حتما میخونم خیلی ممنون از راهنماییتون 

عاقبت به خیر بشید ❤️💖❤️💖

کتاب زنان زیرک کتاب خوبیه.کتاب زن بودن... این دوتا خیلی کمک میکنه... تاپیکهای دختر گرانبها هم خیلی ...

باشه ممنون حتما میخونم 

بدی رابطه ما اینه که فهمیده دوستش دارم 

باشه ممنون حتما میخونم  بدی رابطه ما اینه که فهمیده دوستش دارم

چندان مهم نیست.شما درست رفتار کنی حله...در واقع ازینجا ببعدش مهمه

شما رفتار درستی داشته باشی متفاوت جلوه میکنی...

زیادم حساس نشو.شما به خودت باور داشته باش

چندان مهم نیست.شما درست رفتار کنی حله...در واقع ازینجا ببعدش مهمه شما رفتار درستی داشته باشی متفاوت ...

باشه ممنونم اگه دوباره ازتون راهنمایی خواستم ازتون سوال میپرسم بازم ممنون 🌹 🌹 🌹 🌹