2777
2789
عنوان

دکتر محتسبی

5371 بازدید | 15 پست

سلام.بچه ها کسی اینجا مریض دکتر محتسبی هست؟من دیشب بی بی چک زدم و مثبت شد .میخوام برم پیش دکتر محتسبی .زنگ زدم منشی گفت دیگه آقای دکتر نیستن و خانم دکتر بالشی هستند؟یعنی دیگه محتسبی  کار نمیکنه ؟؟؟؟

امیدم به روزای قشنگه سه نفرمونه...امیدم رو نا امید نکن خداااااااا

محتسبی کرج؟ همون ک میگن از آمریکا اومده؟

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
محتسبی کرج؟ همون ک میگن از آمریکا اومده؟

اره عزیزم 

من با دارو های ایشون بعد از 2 ماه بی بی چکم مثبت شد .البته با 7 سال ناباروری

الان زنگ زدم گفتن نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون ده سال پیش صد سالش بود. هنوزم هست؟؟؟

همه کاراشو یه دکتر دیگه میکرد دیگه. نغمه نمیدونم چی...

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

اره عزیزم  من با دارو های ایشون بعد از 2 ماه بی بی چکم مثبت شد .البته با 7 سال ناباروری الان ...

اره خیلی خوبه مامان منم میرفت پیشش عالی بود اخه میگن چند ماه ایرانه چند ماه خارج از ایران خداروشکر که خدا بهت فندق کوچولو داد انشاالله صحیح و سالم دنیا بیاد 😍

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
اره خیلی خوبه مامان منم میرفت پیشش عالی بود اخه میگن چند ماه ایرانه چند ماه خارج از ایران خداروشکر ک ...

فعلا بی بی چکم مثبتهازمایش خون دادم جوابش نیومده هنوز که مطمین بشم .انشالله هر چی صلاحه 

اون ده سال پیش صد سالش بود. هنوزم هست؟؟؟ همه کاراشو یه دکتر دیگه میکرد دیگه. نغمه نمیدونم چی...

اره عززم هنوزم هست

اره عززم هنوزم هست

میدونستی از رو قیافه تشخیص میده یکی بارداره یا نه؟

اعجوبه ست اصلا😂

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

عه من چرا نمیشناسمش؟

من خودم دنبال یه دکتر خوب برای درمان نازایی بودم برای یکی از آشناهامون کلینیک بهارانو بهم معرفی کردن البته تو تهران

یه چیز تو مایه های رویانه اما یسریا رویان جواب نگرفتن بهاران درمان شدن

این دکتری که شما میگیم خوبه یعنی؟

عه من چرا نمیشناسمش؟ من خودم دنبال یه دکتر خوب برای درمان نازایی بودم برای یکی از آشناهامون کلینیک ...

نمیتونم به قطعیت بگم من فقط 2 بار ویزیت شدم یه بار گفتن زخم دهانه رحم داری باید حتما فریز کنی وگرنه باردار نمیشی فریز انجام دادم دارو داد بعد 3 ماه الان بی بی چکم مثبته.منتظر جواب ازمایش خونمم که بیاد مطمین بشم.منم خیلی تعریفشو شنیدم از خانم های دوستای همسرم که جواب گرفته بودن 

من مریض محتسبی هستم ده روز پیش پیشش ای یو ای داشتم که خانم دکتر بالشتی انجام داد چون محتسبی نبود الا ...

انشالله به زودی باردار بشی عزیزم.منم امروز رفتم دکتر بالشی بود.