سلام.بچه ها کسی اینجا مریض دکتر محتسبی هست؟من دیشب بی بی چک زدم و مثبت شد .میخوام برم پیش دکتر محتسبی .زنگ زدم منشی گفت دیگه آقای دکتر نیستن و خانم دکتر بالشی هستند؟یعنی دیگه محتسبی کار نمیکنه ؟؟؟؟
امیدم به روزای قشنگه سه نفرمونه...امیدم رو نا امید نکن خداااااااا
اره عزیزم من با دارو های ایشون بعد از 2 ماه بی بی چکم مثبت شد .البته با 7 سال ناباروری الان ...
اره خیلی خوبه مامان منم میرفت پیشش عالی بود اخه میگن چند ماه ایرانه چند ماه خارج از ایران خداروشکر که خدا بهت فندق کوچولو داد انشاالله صحیح و سالم دنیا بیاد 😍
❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433 دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
عه من چرا نمیشناسمش؟ من خودم دنبال یه دکتر خوب برای درمان نازایی بودم برای یکی از آشناهامون کلینیک ...
نمیتونم به قطعیت بگم من فقط 2 بار ویزیت شدم یه بار گفتن زخم دهانه رحم داری باید حتما فریز کنی وگرنه باردار نمیشی فریز انجام دادم دارو داد بعد 3 ماه الان بی بی چکم مثبته.منتظر جواب ازمایش خونمم که بیاد مطمین بشم.منم خیلی تعریفشو شنیدم از خانم های دوستای همسرم که جواب گرفته بودن
امیدم به روزای قشنگه سه نفرمونه...امیدم رو نا امید نکن خداااااااا