2777
2789
عنوان

پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 137821 بازدید | 1367 پست
هههههههههههههه چقدر رک 😂😅

بخدا کوچیک قشنگه خارجیارو ندیدی نچرال کوچولو جم وجور چیه بزرگ واسه من ۸۵ ازبچگی سن کم جک دار زدم و افتاذه نیس بعد ازدواج شد ۸۵ الان دنبال اینم کوچبک شه مثه خارجیا شم 

دل مرنجان که زِهردل به خدا راهی هست ! هرکه را هیچ به کف نیست به دل آهی هست 💜یک ساعت بعد ازاینکه خاکمون میکنن مردم سرمیز نهار به فکراینن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی پس واسه حرف مرپم زندگی نکن ! واسه دل خودت زندگی کن 💙 کوری یعقوب یا رسوایی بانوی مصر ؟ اولی عشق است اما دومی تاوانِ عشق ⁦❤️⁩ فقط یه ماهی مرده خودشو به دست جریان اب میسپره 💛، یه روز من میگم آسون نبود ولی من انجامش دادم 💚،من به زندگیم قول موفقیت دادم به خاطر سختیها و درد هایی که کشیدم به خاطر حرف هایی که شنیدم جا نمیزنم💜 ، جنگ برای رویاهات قشنگتیرین جنگ دنیاس 🧡،روی دیوار دل خود بنویسید ( خدا هست و خدا هست و خداهست )💛 هیچ وقت بخاطر اینکههمرنگ جماعت بشی نقاب به صورتت نزن شجاع باش خاص باش خودت باش 💙 وقتی روزگارتورا درشرایط سخت قرار داد نگو چرا من بگو:نشونت میدم ⁦❤️ کچل کن برو بالا شهر همه فکر میکنن مده ! برو وسط شهر همه فک میکنن سربازی! بیا پایین شهر همه فک میکنن زندان بودی ! این همه اختلاف فقط درشعای بیست کیلومتر ! مردم اونجوری که تربیت شدند میبینند ؛ پس از قضاوت مردک نترس 🧡 °هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد°  °بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد ° 💚 همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست گاهی، نشانه ی قطع امید از سطح شعور اوست 💙         
اره من که راضی هستم   من اصلا استراحت نکردم  چون  زن داداشام با زندگی میکنن اونا &nbs ...

یعنی راحت کارهای دستی رو میکردی و دستتو بالا میبردی و ...

دومین نفر راضی و با درد کم

یه شب بیمارستان بستری بودی؟

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزدلم اولین نفری هستی که میگی درد نداره، چون همه از درد وحشتناکش میگن زیر عضله گذاشت پروتزت رو؟ ...

نداره درد  من اصلا استراحت نکردم   روز  دهم  هم یه عالمه کار کردم  وسایل سنکین برداشتم  سمت چپی کمی درد گرف  ولی در کل  تا سه ماه نباید  کار سنگین بکنن

والا فضولی باید بکنن توی همه چی🤦🏼‍♀️

چ بی ادب کاشکی شعور هم خریدنی بود یکم ازپولات میدادی 🙄😕

دل مرنجان که زِهردل به خدا راهی هست ! هرکه را هیچ به کف نیست به دل آهی هست 💜یک ساعت بعد ازاینکه خاکمون میکنن مردم سرمیز نهار به فکراینن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی پس واسه حرف مرپم زندگی نکن ! واسه دل خودت زندگی کن 💙 کوری یعقوب یا رسوایی بانوی مصر ؟ اولی عشق است اما دومی تاوانِ عشق ⁦❤️⁩ فقط یه ماهی مرده خودشو به دست جریان اب میسپره 💛، یه روز من میگم آسون نبود ولی من انجامش دادم 💚،من به زندگیم قول موفقیت دادم به خاطر سختیها و درد هایی که کشیدم به خاطر حرف هایی که شنیدم جا نمیزنم💜 ، جنگ برای رویاهات قشنگتیرین جنگ دنیاس 🧡،روی دیوار دل خود بنویسید ( خدا هست و خدا هست و خداهست )💛 هیچ وقت بخاطر اینکههمرنگ جماعت بشی نقاب به صورتت نزن شجاع باش خاص باش خودت باش 💙 وقتی روزگارتورا درشرایط سخت قرار داد نگو چرا من بگو:نشونت میدم ⁦❤️ کچل کن برو بالا شهر همه فکر میکنن مده ! برو وسط شهر همه فک میکنن سربازی! بیا پایین شهر همه فک میکنن زندان بودی ! این همه اختلاف فقط درشعای بیست کیلومتر ! مردم اونجوری که تربیت شدند میبینند ؛ پس از قضاوت مردک نترس 🧡 °هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد°  °بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد ° 💚 همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست گاهی، نشانه ی قطع امید از سطح شعور اوست 💙         
من خیلی میترسم وگرنه نیاز دارم ب پروتز سینه

نترس عزیزم

میگذره اون سه روز اول

میتونی پمپ درد هم بگیری😍

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
چ بی ادب کاشکی شعور هم خریدنی بود یکم ازپولات میدادی 🙄😕

بله؟؟

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
نداره درد  من اصلا استراحت نکردم   روز  دهم  هم یه عالمه کار کردم  وسایل سن ...

اگه بدونی چقدر منو ترسوندن که دردش وحشتناکه و بدون مورفین طاقت نمیاری و ...

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
اره راحت بودم    ۱ شب عمل کرد  ۶صبح  مرخص شدم

من صبح عمل کردم(یعنی حدودای ۱۰ رفتم اتاق عمل)

چهار ساعت و نیم طول کشید

🤦🏼‍♀️💔

دکتر گفته بود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت

عزیزم خدا بهتون سلامتی بده هیچ عوارضی نداره بعدا انجام بده حالشو ببر😍❤️🙏

حتما 😍😍😍