2777
2789
عنوان

پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 137821 بازدید | 1367 پست
فکر کردم مادر شوهرمه😂😂😂

والا😂😂😂🙈❤️

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
موفق باشی خانم دکتر 😘😍

مرسی عزیزدلم

همچنین😍😘🙏❤️

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه من اصلا درد پروتز نداشتم  هزینش ۵۲ همراه با لیفت  سایز سوتینم ۷۰ ۷۵ بود

،۵۲ ملیون 🙄😯😲

دل مرنجان که زِهردل به خدا راهی هست ! هرکه را هیچ به کف نیست به دل آهی هست 💜یک ساعت بعد ازاینکه خاکمون میکنن مردم سرمیز نهار به فکراینن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی پس واسه حرف مرپم زندگی نکن ! واسه دل خودت زندگی کن 💙 کوری یعقوب یا رسوایی بانوی مصر ؟ اولی عشق است اما دومی تاوانِ عشق ⁦❤️⁩ فقط یه ماهی مرده خودشو به دست جریان اب میسپره 💛، یه روز من میگم آسون نبود ولی من انجامش دادم 💚،من به زندگیم قول موفقیت دادم به خاطر سختیها و درد هایی که کشیدم به خاطر حرف هایی که شنیدم جا نمیزنم💜 ، جنگ برای رویاهات قشنگتیرین جنگ دنیاس 🧡،روی دیوار دل خود بنویسید ( خدا هست و خدا هست و خداهست )💛 هیچ وقت بخاطر اینکههمرنگ جماعت بشی نقاب به صورتت نزن شجاع باش خاص باش خودت باش 💙 وقتی روزگارتورا درشرایط سخت قرار داد نگو چرا من بگو:نشونت میدم ⁦❤️ کچل کن برو بالا شهر همه فکر میکنن مده ! برو وسط شهر همه فک میکنن سربازی! بیا پایین شهر همه فک میکنن زندان بودی ! این همه اختلاف فقط درشعای بیست کیلومتر ! مردم اونجوری که تربیت شدند میبینند ؛ پس از قضاوت مردک نترس 🧡 °هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد°  °بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد ° 💚 همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست گاهی، نشانه ی قطع امید از سطح شعور اوست 💙         
عزیزم تازه هر پنج سال باید عوض شه منتها دیگه بخاطر عوارض جراحی میگن تا ده سال هم میشه

درست میگی عزیزم

من قبلا کنسر سینه داشتم و بافت سینه هامو تا حد زیادی برداشتن، نیپل حفظ شده ولی خب نامتقارن هستش

تا 2 سال دکترم نذاشت پروتز کنم، بعد که درگیر باردار شدم و ...

خیلی دلم میخواد انجام بدم، اما نگرانم از عوارضش و اینکه میگن دیگه حالت طبیعی نداره و سخت باهاش خوابیدن و ...

دوست دارم تجربیات بقیه رو از پروتز کردنشون بدونم

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
مرسی عزیزدلم همچنین😍😘🙏❤️

قربونت 

برام دعا کن نتیجش خوب بشه وگرنه شوهرم .....

چون خیلی حساسه

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
درست میگی عزیزم من قبلا کنسر سینه داشتم و بافت سینه هامو تا حد زیادی برداشتن، نیپل حفظ شده ولی خب ن ...

من که ده روز عمل کردم جز تجربه دارا نیستم🤭🤭🤭

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
همینم با یه بدبختی پولش جور کردم  ولی   از هردوتا دکتر پرسیدم گفتن  عوض نکن  

راضی هستی الان؟

چقدر طول کشید بعد از عمل سرپا بشی؟

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
من که ده روز عمل کردم جز تجربه دارا نیستم🤭🤭🤭

عزیزدلم

اولین نفری هستی که میگی درد نداره، چون همه از درد وحشتناکش میگن

زیر عضله گذاشت پروتزت رو؟ یا تو خود بافت سینه؟

راضی هستی الان؟ چقدر طول کشید بعد از عمل سرپا بشی؟

اره من که راضی هستم   من اصلا استراحت نکردم  چون  زن داداشام با زندگی میکنن اونا  نباید خبر میشدن      ولی  سمت چپی روزهای اول درد داشت اونم گفت بخاطر  قلب است  که  دیر تر  پرتز سرجا میره

عزیزدلم اولین نفری هستی که میگی درد نداره، چون همه از درد وحشتناکش میگن زیر عضله گذاشت پروتزت رو؟ ...

واقعا چخوب 😁

زیر عضله گزاشته

درست میگی عزیزم من قبلا کنسر سینه داشتم و بافت سینه هامو تا حد زیادی برداشتن، نیپل حفظ شده ولی خب ن ...

عزیزم

خدا بهتون سلامتی بده

هیچ عوارضی نداره

بعدا انجام بده حالشو ببر😍❤️🙏

اره من که راضی هستم   من اصلا استراحت نکردم  چون  زن داداشام با زندگی میکنن اونا &nbs ...

شما چند سی سی گزاشتین