2777
عنوان

پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 137821 بازدید | 1367 پست
اگه بدونی چقدر منو ترسوندن که دردش وحشتناکه و بدون مورفین طاقت نمیاری و ...

نه  بابا   ادم بترسه   دردش بیشتر میشه    من حتی  سوتین های مخصوص ک میبندن نبستم  دکترم میگفت سوسول بازی است      هرچه زوتر عمل کنی بهتره هر روز هزینه اش بیشتز میشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بخدا کوچیک قشنگه خارجیارو ندیدی نچرال کوچولو جم وجور چیه بزرگ واسه من ۸۵ ازبچگی سن کم جک دار زدم و ا ...

واقعا؟ من میگم بزرگ باشه قشنگتره

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
 راسته ک میگن ب طرف شکم دیگه نمیتونی بخوابی ؟؟

تا یکسال اول بهتره نخوابی

ببین عزیزم اگه خیلی خوب رعایت کنی خب دیرتر میافته

وگرنه هیچ گونه خطری تهدیدت نمیکنه بخاطر عمل و گذاشتن پروتز

مثلا من کلا سوتین نمیبستم

ورزش میکردم

روی شکم میخوابیدم و…

همینا باعث میشه فرمش کم کم خیلی طبیعی شه که البته همونم خیلی خوبه😍❤️🙏

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
نه  بابا   ادم بترسه   دردش بیشتر میشه    من حتی  سوتین های مخصوص ک می ...

الان باردارم

بعدش میرم دنبالش

خیلی خیلی دلم میخواد عمل کنم، اعتماد به نفسم خیلی پایین اومده

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
عزیزم سینه های منو در حد جوش تصور کن بخوام سایز ۸۵بزرگ کنم ب نظرتون امکان داره 

نه عزیزم

۷۰ 

حالا اگه دکتر خودشو بکشه که بعید میدونم ۷۵

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
عزیزم سینه های منو در حد جوش تصور کن بخوام سایز ۸۵بزرگ کنم ب نظرتون امکان داره 

ببین خیلی بستگی به عرض شونه ات داره و اینکه پوستت چقدر کشش داشته باشه، مثلا به من تو یه مشاوره گفته بودن سینه هات ظرفیت بالای 400 سی سی رو نداره چون پوستت کافی نیست براش

حتما برو مشاوره پیش خود دکتر

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
حتما 😍 😍 😍

🙏😘❤️

الان باردارم بعدش میرم دنبالش خیلی خیلی دلم میخواد عمل کنم، اعتماد به نفسم خیلی پایین اومده

ان شاالله که ب سلامتی  زایمان کنی  یعدش برو عمل کن  منم  اعتماد بنفسم پایین بود    حالا هرکی میبینه  یه  جوری تعجب میکنه   که تعغیر کردم  البته من جز مادرم و خواهرام  کسی نفهمید عمل کردم  

خدایی اسی چطوری شوهرت بهت ۵۰ میلیون داد بری سینه تو پرونز کنی خوشبحالت من همسرم میخام برم یه مژه بکا ...

خیلی در گوشش خوندم خودم رو تو افق محو میکردم 

من فقط پروتز نداشتم عمل پیکر تراشی هم داشتم😁😁

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
چون درد و حالت تهوه نداشتم  

خوش شانس   

منو خود دکترم خیلی ترسوند، حس میکنم از قصد اینجوری کرد که نرم سمتش

بچه ها میگم امکان اینکه پروتز مادام العمر باشه هست؟ من خواهرم چهارسال پیش عمل کرده ولی شرایطش رو نداره که بخواد دوباره عوضش کنه

خدایا نیار اون روزی رو که من باشم و بچه هام نباشن.خدایا هیچ مادری رو با بچه ش امتحان نکن.خدایا مراقب بچه هام باش  
جدی میگی؟ مرسی😍😘😁

همیشه به سلامتی و قیافه و اندام خوب و خوشگل 😍😍😍