2777
2789
عنوان

کرونا/

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 37 پست
دوز اول رو فقط زدم اخه،بخدا این گلوی لعنتیم خیلی خشکه،نمیدونم چیکارش کنم،امشب همش مایعات داغ خوردم،و ...

تاپیکتو ذخیره کردم پاسخ بدم

ببین برای اینکه به ریه نزنه دمنوش کندر عالیه

بعد واسه اینکه به ویروس غلبه کنی  یعنی مقاومت بدنت بالا بره برای مبارزه با ویروس  داروی امام کاظم فوق العاده س

ناشتاهم آبلیموعسل سیاهدانه

ولی متاسفانه واکسن بخصوص یه دوز هیچ تاثیری روی خفیف بودنش نداره   دوروبرم چندخانواده واکسن زده هاشون شدیدتراز واکسن نزده ها گرفتند

فقط وفقط بستگی به سیستم ایمنی ومقاومت بدنت داره

خوب می شی نگران نباش   پرهیزات غذائی روهم داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکتو ذخیره کردم پاسخ بدم ببین برای اینکه به ریه نزنه دمنوش کندر عالیه بعد واسه اینکه به ویروس غ ...

دمنوش کندر از کجا بگیرم ابجی؟!/

و اینکه داروی امام کاظم چیه؟!/

ممنون از راهنماییت/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
دمنوش کندر از کجا بگیرم ابجی؟!/ و اینکه داروی امام کاظم چیه؟!/ ممنون از راهنماییت/

گلم  کندر ازعطاری بگیر  ۱ ق چ بریز تو یه لیوان آبجوش بریز  درشو بذار تا ولرم بشه  هم بزن وبخور  دیگه ریه ت درگیر نمی شه

داروی امام کاظم هم پودری که متشکل از  ۳ مورد هلیله سیاه و نوعی کندر به اسم مصطکی وهمچنین شکر سرخ که برای فصل گرم  رازیانه جایگزین مصطکیه

یا ازعطاری معتبر یافروشگاههای اینترنتی مثلاً سایت باسلام داره  یانمایندگیهای طب اسلامی شهرتون  یا سرچ کن طرزتهیه خودت درست کن

برای درمان هرشب ۱ ق چ از پودر روته زبان بریز بدون آب وتا ۱ ساعت بعدش چیزی نخور   باید تو گلو کمی بمونه که اثر کنه  ولی عالیه برای تقویت سیستم دفاعی بدن

تاپیک این کاربرهم می تونه کمک کنه اگه خودت درست کنی

@خانوم_کدو  

آخرین تاپیکش فکر کنم  

غرغره با آب نمک انجام بده حتماااا

"و سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً" و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه‌ی تلخی را نچشیدیم           اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦