2777
2789
رنگساژ درسته ها

باشه

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تیره نه  برو تو نت بزن پایه های دکلره عکسشو میاره ببین موهات کدومه هر عددی هست یه شماره بالاتر ...

ممنونم عزیزم🥰🥰🥰🥰

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
باشه

منومیخوام بنفش کنم موهامو اکسیدان چند درصد با رنگ و دکلره قاطی کنم😥 موهام قهوهایی تیرست

لایک نکن. خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد، باید به چپت باشد و کاریت نباشد😂                                  ز تمام بودنی ها تو همین، از ان من باش که به،  غیر با تو بودن دلم، ارزو ندارد. دوست دارم مرد نظامی من💜💜💜👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️
منومیخوام بنفش کنم موهامو اکسیدان چند درصد با رنگ و دکلره قاطی کنم😥 موهام قهوهایی تیرست

بنفش یعنی ماهاگونی ؟ یا بادمجونی ؟ 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
تیره نه  برو تو نت بزن پایه های دکلره عکسشو میاره ببین موهات کدومه هر عددی هست یه شماره بالاتر ...

پایه م ۱۰هست ۹بخرم؟

پایه م ۱۰هست ۹بخرم؟

مطمئنی ۱۰ بود ؟ 

نن نیگم حتی اگر ۱۰ باشه ۸ بگیر پوششش بهتره . هر بار بشوری شیک تر و براقتر و روشنتر هم میشه . 

مطمئنی ۱۰ بود ؟  نن نیگم حتی اگر ۱۰ باشه ۸ بگیر پوششش بهتره . هر بار بشوری شیک تر و براقتر و ر ...

اره روشن روشنه اصلا زردی هم نداره

. من فقط میخوام دودی باشه

بنفش یعنی ماهاگونی ؟ یا بادمجونی ؟ 

اسن

لایک نکن. خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد، باید به چپت باشد و کاریت نباشد😂                                  ز تمام بودنی ها تو همین، از ان من باش که به،  غیر با تو بودن دلم، ارزو ندارد. دوست دارم مرد نظامی من💜💜💜👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️
مطمئنی ۱۰ بود ؟  نن نیگم حتی اگر ۱۰ باشه ۸ بگیر پوششش بهتره . هر بار بشوری شیک تر و براقتر و ر ...

پس ارایشگر چی میگه بیا با رنگساژ دوم تثبیت کن؟

اره روشن روشنه اصلا زردی هم نداره . من فقط میخوام دودی باشه

پس همون رنگ دودی رو بخر نمیخواد وی پنج هم بریزی