2777
2789
پس ارایشگر چی میگه بیا با رنگساژ دوم تثبیت کن؟

صد بار میکشونتت با رنساژ دو روز خوبه دوباره رنگش میره 

هی پول میگیره  

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسن

این رنگ فانتزیه 

موندگاری هم نداره 

استارت داغون شدن موهاتو زدی با این انتخاب 

قشنگیش هم به هایلایتشه تک رنگش جالب نیست 

توی خونه اگر یکم بلد باشی بازم تنها نمیتونی خوشگل دربیاری 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
این رنگ فانتزیه  موندگاری هم نداره  استارت داغون شدن موهاتو زدی با این انتخاب  قشن ...

پس چه رنگ بنفشی کنم هایلات میخوام بکنم😭

لایک نکن. خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد، باید به چپت باشد و کاریت نباشد😂                                  ز تمام بودنی ها تو همین، از ان من باش که به،  غیر با تو بودن دلم، ارزو ندارد. دوست دارم مرد نظامی من💜💜💜👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️
پس چه رنگ بنفشی کنم هایلات میخوام بکنم😭

برای هایلایت باید بری آرایشگاه 

زمینت چه رنگیه ،،؟ چقدر تیره است ؟ 

رشد ریشه بالای ۴ سانت هم داری 

عزیزم تو خونه خرابش میکنی اعصابت خورد میشه تهش هم باید بری آرایشگاه فقط رفو کاری کنه . 

پس از اول برو خیال خودتو راحت کن 

پس همون رنگ دودی رو بخر نمیخواد وی پنج هم بریزی 

عزیزم من حوصله رنگ کردن موهامو ندارم‌نظرت راجع به شامپو رنگساژ چیه؟

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
عزیزم من حوصله رنگ کردن موهامو ندارم‌نظرت راجع به شامپو رنگساژ چیه؟

پاک میشه . 

برو  رنگو بخر ببر آرایشگاه بگو فقط برات بماله 

اخه میخوام هردفعه یه رنگی کنم

باشه هر بار یه رنگ بکن . اونو میتونی با رنساژ یا شامپو انجام بدی . 

ولی اول باید یه رنگ خوب بذاری کوتیکول موهات بسته بشه و جنس و رنگ زمینت اوکی بشه .