صد بار میکشونتت با رنساژ دو روز خوبه دوباره رنگش میره
هی پول میگیره
سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم .
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
توی خونه اگر یکم بلد باشی بازم تنها نمیتونی خوشگل دربیاری
سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم .
این رنگ فانتزیه موندگاری هم نداره استارت داغون شدن موهاتو زدی با این انتخاب قشن ...
پس چه رنگ بنفشی کنم هایلات میخوام بکنم😭
لایک نکن. خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد، باید به چپت باشد و کاریت نباشد😂 ز تمام بودنی ها تو همین، از ان من باش که به، غیر با تو بودن دلم، ارزو ندارد. دوست دارم مرد نظامی من💜💜💜👮♂️👮♂️👮♂️
عزیزم تو خونه خرابش میکنی اعصابت خورد میشه تهش هم باید بری آرایشگاه فقط رفو کاری کنه .
پس از اول برو خیال خودتو راحت کن
عزیزم من حوصله رنگ کردن موهامو ندارمنظرت راجع به شامپو رنگساژ چیه؟
پاک میشه .
برو رنگو بخر ببر آرایشگاه بگو فقط برات بماله
باشه هر بار یه رنگ بکن . اونو میتونی با رنساژ یا شامپو انجام بدی .
ولی اول باید یه رنگ خوب بذاری کوتیکول موهات بسته بشه و جنس و رنگ زمینت اوکی بشه .