2777
2789
نباید تا سه روز بشوری بعدشم شامپو مخصوص بگیر رنگ موهات خراب نشه

واقعا؟نمیدونستم شبش رفتم باشامپو شستم یعنی اگه شامپو نمیزدم چندوقت میموند

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور مدرکشم گرفتم عزیزم

باشه حق با شماست 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
خودت رنگ کن  فقط بگو پایت چنده

نمیدونم رنگش روشنه. الان به ارایشگره پیام دادم گفت چندروز دیگه بیا رنگساژتو ثبیت کن 

واقعا؟نمیدونستم شبش رفتم باشامپو شستم یعنی اگه شامپو نمیزدم چندوقت میموند

م همیشه اینکارو میکنم خیلی خوب رنگ میمونه رو موهام

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
منم همینطور مدرکشم گرفتم عزیزم

فقط دیگه به رنساژ نگو رنگساژ . نمیشه که مدرک داشته باشی اسم کاری که میکنی بلد نباشی . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
خراب نشه؟!

چرا خراب بشه ؟ 

دکلره که نمیکنی . میگی موهاتم پایه داده دیگه . 

زردی داره ؟ 

چرا خراب بشه ؟  دکلره که نمیکنی . میگی موهاتم پایه داده دیگه .  زردی داره ؟

رنگش نمیخام تیره شه الان خوبه ولی دودیش رفته

فقط دیگه به رنساژ نگو رنگساژ . نمیشه که مدرک داشته باشی اسم کاری که میکنی بلد نباشی . 

رنگساژ درسته ها

رنگش نمیخام تیره شه الان خوبه ولی دودیش رفته

تیره نه 

برو تو نت بزن پایه های دکلره عکسشو میاره ببین موهات کدومه هر عددی هست یه شماره بالاترشو بخر مثلا ۹ بوده تو ۸ بخر کلا هم ۸ عالیه هر رنگی تو کاتالوگ دوست داشتی میتونی بخری . یدونه هم وی ۵ بخر 

بیا رنگو با اکسیدان یک درست کن یک قاشق روغن زیتون یک بند انگشت وی ۵ بریز و بمال به موهات . ۳۵ دقیقه صبر کن و بعد بشور . ممکنه چند روز یکم صورتی بزنه ولی نگران نباش . صورتیش با چند بار شامپو کردن پاک میشه و موهات تا آخر دیگه زرد نمیشه .