2777
2789

سلام خانوما بعد تزریق هپارین هم زدن؟میگن اگه نزنی خون رو لخته میکنه،همسر من 4تا رمدیسیویر زده میگه هپارین نزدن نگرانی

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پدرو مادرم زدن ولی هردوشون جز داروهای روتین هر روزشون رقیق کننده خون هست

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

خواهرزنعموم نزدسکته قلبی کرد

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
به من خود بیمارستان تزریق می کرد  اگر همسرت غلظت خون داره و فشارش بالا ست خودتون می تونید از د ...

همسرم خونه مامانشه حال نداره اکثرا میخوابه

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
من پدرو مادرم زدن ولی هردوشون جز داروهای روتین هر روزشون رقیق کننده خون هست

هپارین نزدن؟

وای خدایا این الان4تا زده 

بگوحتمابره بزنه اگه مشکل انعقادخون نداره اسگرین بخوره البته ازدکترش بپرسه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
بگوحتمابره بزنه اگه مشکل انعقادخون نداره اسگرین بخوره البته ازدکترش بپرسه

احه الان میشه بزنه؟دکتر سه شنبه گفته بیا

احه الان میشه بزنه؟دکتر سه شنبه گفته بیا

نمیدونم عزیزم 

ولی حتمابه دکتربگه آزمایش بنویسه ک ببینه خدایی نکرده خون لخته شده یانه

هپارین نزدن؟

نه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
نمیدونم عزیزم  ولی حتمابه دکتربگه آزمایش بنویسه ک ببینه خدایی نکرده خون لخته شده یانه

باشه گلم مرسی