2777
2789
عنوان

مجردا...🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 60 پست
املت  خیلی بخوام وقت بزارم برای خودم سیب زمینی سرخ کرده    

املت نمیخورم

میرم سوسیس بندری درست کنم

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تنها نیستم اصلا حالا مگه چی بشع اگرم مامانم نباشه داداشم هست که مجبورم میکنه براش یچی درست کنم ی ...

کاش داداش منم بود خونه میفرستادمش.. تا ی چیز نخرع نمیذاشتم بیاد خونه

من ب خودم خیلی میرسم😂

میدونی من دوس دارم غذا درس کردن یاد بگیرم

ولی دستپختم افتضااااحه کلا از بچگی اینجوری بودم

ولی دسر و اینا زیاد درس میکنم خداروشک اون خوب میشه😂

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:
چرا؟!  هیچی نمیخوری یعنی😐

مامانم می پزه

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

فیله سوخاری با قارچ سوخاری سیب زمینی با ی عالمه پنیر و سس جوجه شیرینی تر هم سفارش میدم کلا ب قول ...

به به.. هر وقت تنها بودی منم خبر کن 😂

میدونی من دوس دارم غذا درس کردن یاد بگیرم ولی دستپختم افتضااااحه کلا از بچگی اینجوری بودم ولی دسر ...

من اینجوریم ک غذایی ک خودم درست کنم خیلی دلم بر نمیدارع بخورم😂ولی الان مجبورم🤐🥴💔