2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تی اس اچتون چنده؟ من پرکاری داشتم اما خبر نداشتم ، دوقلو باردار بودم ، ضربان قلبشون ایستاد و کورتاژ ...

کم کاری هم سقط میکنه؟تو چن هفته ایست کردن؟

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
تی اس اچتون چنده؟ من پرکاری داشتم اما خبر نداشتم ، دوقلو باردار بودم ، ضربان قلبشون ایستاد و کورتاژ ...

من ک نه تازه زایمان کردم ولی خواهرم داره اونم شدید نمیدونین چه عددیش خطرناکه؟

من برای بارداری اولم ازمایش قبل بارداری دادم کم کاری داشتم باید نهایت ۵باشه ۱۴بود دکتر گفت اقدام نکنی تا نرمال شه بعد یک ماه نرمال شد،،، اشنامون هم کم کاری داشت شدید عددش فکرکنم ۷۰ اینا خیلی زیاد بود،،، سقط شد

کم کاری هم سقط میکنه؟تو چن هفته ایست کردن؟

کم کاری باعث سقط نمیشه ولی متاسفانه اثر بدی روی مغز 

جنین می ذاره من خودم کم کارم ولی قبل از بارداری کنترل کردم الانم که باردارم دائم دارو میخورم و چک میکنم 

من ک خداروشکر نداشتم ولی خواهرم رفت آزمایش داده چون باردارم هست رفت نشون دکترش داد گفت سریع برو متخص ...

نمیدونم ، دیگه زیر یک فک کنم شدیده ، اگه صدای قلبشو شنیده انشاالله مشکلی پیش نمیاد ، بازم زیر نظر دکتر باشه ، قبل بارداری راحتتر کنترل میشه ، قرص میدن بهش رفع میشه انشاالله

خدایا شکرت💜
من برای بارداری اولم ازمایش قبل بارداری دادم کم کاری داشتم باید نهایت ۵باشه ۱۴بود دکتر گفت اقدام نکن ...

۷۰؟؟؟؟؟ من ۴ بودم دکترم گفت کم کاره کلی دارو خوردم اومد رو ۲ اصلا مگه ۷۰ وجود داره؟ بعد یارو زندس؟

۷۰؟؟؟؟؟ من ۴ بودم دکترم گفت کم کاره کلی دارو خوردم اومد رو ۲ اصلا مگه ۷۰ وجود داره؟ بعد یارو زندس؟

اره خودش قبل اینکه بارداربشه یبار میگفت عددش اینقد بالا بوده، دیگه من ازش نپرسیدم که توی بارداریش چقد بوده،،، ۴که دیگه نرماله، رنجش فکرکنم نهایت باید ۵باشه بنظرم برا شما خوب بوده