2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحت نظر دکترم واسه بارداری یک ساله اما اصلا دارو نمیده میگه هرچی خدا داد

واسه این چیزا سرخود دارو مصرف‌ کنی تخمدانات هایپر میشه یا یه همچین اصطلاحی

مشکل واست پیش‌ میاد

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باید تحت نظر باشی.ولی خواهرانه بگم ،داروهای کمک باروری در فردی که مشکل بارداری نداری میتونه مشکلات دیگه مثل حاملگی مولار،EP,احتمال سقط و....رو بالا ببره.هر چند خود بارداری بیشتر از یک قل هم مشکلات خاص خودش رو داره.بنظرم بخاطر دوقلو شدن بچه هات دارو مصرف نکنی بهتره.ولی بازم خودت میدونی.

خب دکترت رو عوض کن....بعدش ژنتیکم مهمه برای دوقلو زایی

تنها دلیلم اینه ک ازش حس خوبی میگیرم وگرنه اصلا دارو نمیده فقط هی پول ویزیت میدم میرم پیشش،اما انگار واقعا باید دیگه عوض کنم، من خاله ام دوقلو داره

باید تحت نظر باشی.ولی خواهرانه بگم ،داروهای کمک باروری در فردی که مشکل بارداری نداری میتونه مشکلات د ...

من یک ساله تحت درمانم کیست اندو دارم اما دکترم گفت دارو نمیخواد الان دو ماهه زمان تخمک گذاریم لکه بینی دارم میگه مهم نیست

من یک ساله تحت درمانم کیست اندو دارم اما دکترم گفت دارو نمیخواد الان دو ماهه زمان تخمک گذاریم لکه بی ...

پزشکت رو عوض کن.اگه یک سال از زمان اقدامت گذشته و باردار نشدی حتما یه عکس رنگی هم از رحم برو.خیلی ب بارداریت کمک میکنه.

خاله تو دوقلویی آره خیلی تاثیر داره.دوقلوهاشو طبیعی باردار شده؟

بله بچه اولش پسر بود بچه دومش دختر بچه سومش رو دوقلو پسر حامله شد اصلا واسه هیچ کدوم دکترهم نرفته بود

پزشکت رو عوض کن.اگه یک سال از زمان اقدامت گذشته و باردار نشدی حتما یه عکس رنگی هم از رحم برو.خیلی ب ...

عکس رنگی رو دو ماه پیش گرفتم لوله سمت چپم باز شد ولی لوله راستم بستست دکترم گفت مهم نیست با یه لوله هم ادم باردار میشه،خودم ب همسرم گفتم ازمایش اسپرم بده دیدیم ضعیفه رفتیم دکتر اورولوژی گفت واریکوسل داره و اسپرم رو داغون کرده الان یک ماه گذشت که عمل کرده واریکوسل رو

پزشکت رو عوض کن.اگه یک سال از زمان اقدامت گذشته و باردار نشدی حتما یه عکس رنگی هم از رحم برو.خیلی ب ...

شما تهرانید? دکتری ک حاذق باشه میشناسید بهم معرفی کنید?

عکس رنگی رو دو ماه پیش گرفتم لوله سمت چپم باز شد ولی لوله راستم بستست دکترم گفت مهم نیست با یه لوله ...

نکران نباش.راهکارهای لازم رو رفتی.انشاالله ب زودی دامنت سبز میشه.