2777
2789
شما تهرانید? دکتری ک حاذق باشه میشناسید بهم معرفی کنید?

تهران نیستم.

خیلی دکترت رو عوض نکن.همین که از این دکتر ب نتیجه نرسیدی عوضش کن.هر چند مشکل خودت و همسرت تازه حل شده.عجله نکن.تا زمانی که جفت لوله ها بسته بوده امکان بارداری صفر بوده.که شما الان یه لوله فالوپ فعال داری و همسرت هم ب تازگی واریکوسلش رو عمل کرده.پس از امروز منتظر نی نی باش.تا الان امکان بارداریت نزدیک ب صفر بوده.

تهران نیستم. خیلی دکترت رو عوض نکن.همین که از این دکتر ب نتیجه نرسیدی عوضش کن.هر چند مشکل خودت و هم ...

مرسی از دلگرمیت عزیزدلم خدا کنه الهی ک خدا ب همه منتظرهای نینی بچه سالم هدیه کنه ب منم یه بچه سالم بده 😍 بازم ممنونم از دلگرمی و راهنماییهاتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم انشالههههه

ولی بعد عمل واریکوسل از اورولوژ بپرس نیاز ب انجام مجدد تست اسپرمش هست یا نه.

همسر من فقط اسپرمش کمی کم تحرکی داشت.دکتر گفت بالای 60خوبه مال شوهرم 57بود.ولی قبل تست اسپرم و حتی بعدش داروی تستوکال،ماکاویت ام ،ویتامین ای،ویتانین د3,تا چند ماه مینوشت.خودم داروی کمک باروری مصرف میکردم.پزشکم دید باردار نشدم منو فرستاد عکس رنگی که جفت لوله هام بسته بود با عکس باز شد.و ماه بعدش بدون دارو باردار شدم.

پیگیر همزمان درمان خودت و همسرت باش.

ولی بعد عمل واریکوسل از اورولوژ بپرس نیاز ب انجام مجدد تست اسپرمش هست یا نه. همسر من فقط اسپرمش کمی ...

من قبل عمل واریکوسل همسرم عکس رنگی گرفتم جفت لوله ها بسته بود راستی باز نشد ولی چپی باز شد ، الان همسرم یک ماه و یک هفتست ک عمل کرده و دارو میخوره و هفته ای یه دونه امپول میزنه گفته بهمن ماه بره مجدد تست اسپرم بده