2777
2789
عنوان

دوست دارم زودتر برم خونه خودم چون...

902 بازدید | 27 پست

تو عقدم اختیارم دست دو نفره 

برم خونه خودم اختیارم فقط میوفته دست شوهرم 

خدا رو شکر که اون خیلی منطقی تر از خانوادمه 

و من تو رسیدن به ارزوهام راحت ترم

یه نمونش اینه که من حتی اگه بخوام یه کلاس خیاطی معمولی برم مادر خودم اصلا اجازه نمیده و میگه خودم باید ببرمت و بیارمت یه دختر 21 ساله که ازدواج هم کرده تا یه سال پیش هم در رو قفل میکرد اون موقع ازدواج نکرده بودم 

حتی الان هم بدون خودش حق ندارم هیچ جا برم فکر کنین خودش صبح تا شب میره کوچه و بیرون و با دوستاش میگرده اونوقت منو از صبح تا شب تو خونه زندونی کرده بعد اگه تو خیابون کاری داشته باشم مثلا بخوام برم خرید کنم با خودش فقط باید برم حتی نمیتونم یه دونه رفیق یا دوست داشته باشم بعد از اون طرف همش میاد سرکوفت میزنه تو الی و بلی و جیمبلی نمیتونی با خانواده شوهرت گرم بگیری 

وقتی منو نمیزارن برم یکم.تو اجتماع باشم چه جوری انتظار دارن که من بتونم خوش سر و زبون باشم

میگذره اون روزام میادا/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اصرار داری اختیارت دست کسی باشه حتما!!

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

ان شاء الله عزیزم 🥺🙏

ان شاء الله خوشبخت بشید 

برا منم دعا کن زودتر مشکلم حل بشه عقد کنیم 

بوس بهت 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

البته یکی دیگه از دلایلی که دوست دارم برم زودتر خونه خودم اینه که همش از شوهرم دورم و دلم براش تنگ میشه 

اونم به خاطر خانوادم که اجتماعی نیستن و دوست ندارن اون زود به زود بیاد 😐

خودمم که نمیتونم برم خونه خانواده شوهرم خجالتی بودنمه کلا هم دوست ندارم زیاد برم خونه خانواده سوهر که بعدا مشکلی پیش بیاد😕

حق داری متاسفانه اکثر دخترای این کشور همچین وضعیتی دارن الان خیلی بهتر شده دهه های قبل وضعیت همه سخت بود باید مشاوره بشن به قولی آپدیت بشن تو زمان خودشون موندن با همون نگرانی ها

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔
شوهر من ادم منطقیه من زیاد ناراحت نیستم که اختیارم بیوفته دستش 😕

من اصلا کار ب خوبیه شوهرت ندارم این جمله خیلی زشته مگ تو انسان نیستی مگ مثلا عقلت کمتره ک اختیارت باید ببوفته دست یکی دیگ ... ینی خودتو ی شی فرض کردی ک هیج قدرتی نداره ..بنظرم برا خودت ارزش قائل باش