2777
2789
عنوان

گلوم...

61 بازدید | 17 پست

سلام صبح پاشدم گلوم تاحدودی درد میکرد 

ی چیزی خوردم بهتر شدم 

حالا الانم گلوم یهو گرفت درد 

خیلی کم...  میگیره و ول میکنه 

(این چند روز گریه کردم زیاااد) 

بخاطر چیه ینی 

میترسم من هفته پیش رو برام خیلی مهمه خیییلییبیی کروناس؟ 😔😭😭😭

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
من ۳ بار کرونا گرفتم هر ۳ بار هم اول احساس سرماخوردگی شدید داشتم بعدش گلودرد و تب و لرز و بقیه موارد ...

اخه من فقط گلوم اونم از صبح 

خدایا کم بدبختی بریز سرم توروخدا 😭😭😭😭😭

بخدا الان وقت مریض شدن نیست 

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگران نباش خدابزرگه انشالله هیچی نیست 

امیدوارم 

اما حالا من هرچی میخوام برعکسش میشع

آره الان هم ۸ روز مریضم به خدا هلاک شدم خیلی سخته، خیلی هم رعایت میکنم ولی چون ویتامین دی بدنم کمه م ...

هر دفعه خفیف تر بود از قبلی یا فرقی نداشت ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
هر دفعه خفیف تر بود از قبلی یا فرقی نداشت ؟

دفعه اول مثل یه سرماخوردگی ساده بود ولی ۱۴ روز حس بویایی نداشتم، دفعه دوم مثل یه آنفولانزای خیلی خیلی شدید بود، این دفعه تب و لرز شدید داشتم بیحالی ضعف سرگیجه که هنوز هم ادامه داره شدم مرده متحرکی

دفعه اول مثل یه سرماخوردگی ساده بود ولی ۱۴ روز حس بویایی نداشتم، دفعه دوم مثل یه آنفولانزای خیلی خیل ...

دکتر رفتی ؟؟ واکسن زده بودی ؟

ب فاصله چند وقت گرفتی ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
دکتر رفتی ؟؟ واکسن زده بودی ؟ ب فاصله چند وقت گرفتی ؟

اولین بار خرداد ۹۹، دومین بار ۲۰ مرداد امسال، الان هم که درگیرم، یه دز واکسن سینوفارم زدم به دومی نرسیدم، اصلا بدون دکتر رفتن آدم خوب نمیشه 

اولین بار خرداد ۹۹، دومین بار ۲۰ مرداد امسال، الان هم که درگیرم، یه دز واکسن سینوفارم زدم به دومی نر ...

ب دکترا ک میگفتی بار سومته ،چیزی نمیگفتن؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
2790
2778
2791
2779
2792