2777
2789
عنوان

زیبایی جنین

5576 بازدید | 21 پست

سلام خانوما تو اینستا یه پیجی دیدم پکیج زیبایی جنین میفروخت که بیشترشون با میوه و قران بود ،خیلی نگران چهره دخترم هستم تعریف از خود نباشه خودم سفیدم و چشمای سبز دارم اما همسرم سبزه هست

بنظرتون چقدر تاثیر داره این پکیج کسی استفاده کرده لطفا تجربشو بگه چکار کنم بچم قشنگ بشه مرسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سبزه باشه چی میشه مگه،حساس نباش،بذهر روند طبیعی داشته باشه،سوره یوسف و بخون ،به بخور

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

اول اینکه همش دست خداست همونی میشه ک قراره بشه ولی اینا هم تاثییر دارن بعضی اوقات انار خوبه انار بخور نارنگی خوبه سیب واسه زیبایی دختر خوبه سعی کن عکسای دختر بچه های خوشگلک نگاه کنی و تصور کنی و...

سبزه باشه چی میشه مگه،حساس نباش،بذهر روند طبیعی داشته باشه،سوره یوسف و بخون ،به بخور

نگفتم سبزه بودن مشکلی داره که

همسرم و خانوادش چون چهرشون خیلی قشنگ نیست دوست ندارم بچم مثل اونا باشه

😐الان ما سبزه اییم اسمون خدا ب زمین اومده🤔

مگه خوشکلی ادم به رنگ پوسته!!

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

قطعا تاثیرگذارترین چیز ژنتیکه. اما این که هر کدوم از ویژگیاش بیشتر به کی بره دست خداست دیگه.

ولی من دیدم مامانی که قرآن  و دعا زیاد میخوند ماشاالله با وجود اینکه خودشون و همسرشون کاملا فرق میکردند بچشون سفید سفید و بوره. 

رنگ پوست بچه فقط وفقط شبیه پدرمیشه

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘