2777
2789
عنوان

زیبایی جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 5604 بازدید | 21 پست

قیافه بچه اولم شبیه مادرمیشه

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
میگن به خیلی خوبه واس زیبایی ،مامان منم سر من کلی به خورده ولی انگار با پوس بوده چون الان این شدم😐

چیشدی

به سفید میکنه گویا

منم مامانم به زیاد خورده حاملگیش واسه من ولی سبزه شدم😂 

از مادری که سفید 

و پدری که چشم رنگی داشت 😂

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چیشدی به سفید میکنه گویا منم مامانم به زیاد خورده حاملگیش واسه من ولی سبزه شدم😂  از مادری ک ...

من پوستم خیلی خوش رنگ شد ،مامانم سرخ سفیدن بابامم گندمی تیره ولی خودم گندمی روشن شدم

ولی در کل اینچیزا تو زیبایی تاثیر نداره مهم ژنه

بامن بحث نکنیدددد ،بخدا فقط شماره شوهر عمم مونده ک باهاش ثبت نام نکردم🤒
نه عزیز این تو همه صدق نمیکنه چون پدرم پوست گندمی داره و مادرم سفید و بوره منم دقیقا مثل مامانم هستم

اطرافیان من اینطوربودن

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘