سلام مدتیه الکی بهانه میگیرم .فقط ام با پارتنرم اینطوریم و الکی بهش گیر میدم سر موضوعات مختلف دوست ندارم قهرام براش تکراری بشه چرا که کم کم بیخیال شده و وقتی عصبی میشم در سکوت نگام میکنه تا خودمو خالی کنم .دلیل اینهمه دل نارا اروم و عصبانیت و بهانه گیری چیه؟هر شب دارم دعوا میکنم دیگه خیلی کوتاه اومده دلم میسوزه براش
هرشب دعوا؟ من پنج ماهه باهمیم داریم آشنا میشیم یه بار سر چیز بیخودی بهش گیر دادم هنوز میگم کاش همونم نگفته بودم وقتی مشکل جدی نیست. بذار کنارت خوش باشه وگرنه زده میشه مردا از زن غرغرو فرار میکنن.
🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت
🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت