2777
2789
عنوان

دلیل بهانه گیری های الکی...

| مشاهده متن کامل بحث + 2047 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط یه مشکل بزرگ دارم اونه اینه ۱ ساله در شرف طلاق هستم همین

یعنی در حال جدایی از همسرتی و هنوز رسمی و قانونی زنشی اما پارتنر داری؟

بنظرم احتمالا عذاب وجدان داری که باهاش بدخلقی  میکنی😐

بزرگترین درد و رنج،درد و رنجِ تبدیل نشدن به جیزی است که توانایی اش را داشتیم
یعنی در حال جدایی از همسرتی و هنوز رسمی و قانونی زنشی اما پارتنر داری؟ بنظرم احتمالا عذاب وجدان دار ...

خیر اصلا .چون بهم خیانت کرد کاملا از دلم و ذهنم بیزونش کردم و دوست پسرم از همه نظر از همسر قبلیم سر تره 

خیر اصلا .چون بهم خیانت کرد کاملا از دلم و ذهنم بیزونش کردم و دوست پسرم از همه نظر از همسر قبلیم سر ...

اوکی پس حداقل به دوست پسرت بگو که دست خودت نیست این موضوع و خودتم ناراحتی و نمیدونی چرا اینطور رفتار میکنی باهاش

عذرخواهی کن که دچار سو تفاهم نشه

اوکی پس حداقل به دوست پسرت بگو که دست خودت نیست این موضوع و خودتم ناراحتی و نمیدونی چرا اینطور رفتار ...

بهم میگه باید رو خودم کار کنم و خودمو درست کنم چون ۵ ماهه همینطوره و مدام منت کشی و معذرت خاهی جدیدا میگ دیگه معذرت خاهی نمیکنم مقصر تویی تو باید رو خودت کار کنی منم دوست دارم عوض بشم واقعا

بهم میگه باید رو خودم کار کنم و خودمو درست کنم چون ۵ ماهه همینطوره و مدام منت کشی و معذرت خاهی جدیدا ...

از دلش دربیار حسابی 

گناه داره طفلک 

از چشمم میفتی ها

از دلش دربیار حسابی  گناه داره طفلک  از چشمم میفتی ها

حق با توعه میشه یکم راهنمایی کنی چطور رو خودم کار کنم چطور تو چشمش خیلی خوب بیام اگه بیای تو زندگی ما میگی از این پشر بهتر نیست چون همه دوستام همه اطرافیان حتی مادرم تایدش کرده خودم دارم خراب میکنم نمیدونم چمه بهونه گیر شدم لوس شدم دوس دارم هی نازمو بخره بنده خدا کم نمیازاه هدیهدمیخره محبت میکنه بدون منت

ببین من زندگی سختی رو پشت سر گذاشتم و خدا به روم نگاه کرده که ادم درستی جلو روم قرار داده میترسم با ...

چی بگم هر چی به صلاحه

ولی یکم واقع بینانه رفتار کن دیگه ماشالا دیگه تجربه یه زندگی شکست خورده رو داشتی یبار ازدواج کردی طعمشو چشیدی تجربه بدست اوردی دیگه بچه بازی در نیار بالغ شو ببین اگر واقعا مشکل خودتی به کارات فکر کن ببین کجای کارت اشتباهه 

بلفی_و_لی_لی_بیت هستم کیبوردم خودکار تغییر داده موقع ثبت اسم کاربریم هووووف🧘🏻‍♀️
چی بگم هر چی به صلاحه ولی یکم واقع بینانه رفتار کن دیگه ماشالا دیگه تجربه یه زندگی شکست خورده رو دا ...

ممنون از حرفات چقدر حماقت و اشتباه بایذ به خودم بیام هی تصنیم میگیرم بازم ....