2777
2789
عنوان

پدر شوهرم دستشا میماله به بدنم😔چیکا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 95870 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب لازم‌نیست بگی چه اتفاقی افتاده

بگو دوست ندارم با پدرت تنها باشم‌حس خوبی ندارم منو باهاشون تنها نذار

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

خاگ دوعالم تو سرت دختر😐😐😐

میفهمی شیشه میکشه بعد به شوهرت نگفتی؟؟.

این وقتی مواد میزنه هیچی حالیش نیستاااا😬

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

از من میشنوی به شوهرت بگو 😐آدم چه چیزا کا نمیشنوه😩با همه آره با عروسش هم آره😤

آنچه از سرگذشت؛شد سرگذشت      حیف بی دقت گذشت؛ اما گذشت تاکه   خواستیم یک《دوروزی》فکر کنیم!!!!!!!بر در خانه نوشتند در گذشت....🖤         لطفا اگه تااینجا خوندی یه صلوات واسه حل شدن مشکلم بفرست🥺                  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💞🙏🏻                                       ممنون بابت صلوات🌸🌺

وااااا 😨من بودم سکته کرده بودم 

امید دارم به روزی که منم مادر بشم 😍                                 بعد سه ماه صدای  💓 کوچلووشو بشنوم 😍.             بعد ۹ ماه بیاد بغل مامان بابا ش .👣                             اخ که من فدای خنده هات بشم مامانی 😣.              میشه برای مامان شدنم یه صلوات با دل های پاک تون بفرستید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز